Uljni proizvodi za čišćenje lica izvrsni su za skidanje šminke i prikladni su za sve tipove kože. Odabrali smo najbolje

Dobri za sve tipove kože

Uljna sredstva za čišćenje lica imaju mnoge prednosti. Nisu samo za one sa suhom kožom, kako neki misle. Uljna sredstva za čišćenje dobra su za sve tipove kože. Velika prednost je što su izuzetno funkcionalni. Savršeno uklanjaju šminku s lica i ostale nečistoće te njeguju i ne isušuju kožu. S obzirom na više proizvoda za njegovu kožu, vrlo se lako izgubiti. Zato smo vam odlučili pomoći u odabiru najboljih ulja za čišćenje.

Environ ulje za prethodno čišćenje s dvostrukim djelovanjem

Environ uljni čistač pomaže ukloniti ostatke krema za sunčanje, make-upa i ostalih nečistoća s površine kože. Savršeno se ispire s lica bez da ostavlja masni finiš. Koža nakon korištenja bude čista i hidratizirana, a koristi se prije čišćenja lica, odnosno prije vaše uobičajene rutine njege kože. Ovo ulje za lice nježno čisti pomoću uklanjanja viška površinskih nečistoća. Tijekom čišćenja ulje ne djeluje agresivno nego pomaže koži da ostane hidratizirana. Također, pomaže u otklanjanju nečistoća koje potencijalno začepljuju kožu. Kako koristiti Environ prethodno čišćenje ulje? Treba ga lagano umasirati na lice i vrat dok ulje ne postane mliječne teksture te se isprati vodom. Nakon toga slijedi vaš običan sredstvo za čišćenje. ovo prethodno čišćenje ulje možete koristiti i ujutro i navečer, odlična stvar je i njegova dugotrajnost. Neotvoren traje do dvije godine, a jednom kad ga otvorite, najbolje ga je potrošiti u roku od 10 do 12 tjedana.

Chanel ulje jasmina

Chanelovo ulje za lice sastoji se gotovo u cijelosti od prirodnih sastojaka. Zaglađuje, njeguje i jača, formula obogaćuje kožu revitalizirajućim svojstvima, istovremeno pružajući ugodan osjećaj i mekoću kože. Jedna od prednosti Chanelovog ulja je što se rezultati vide skoro odmah. Nakon prve primjene, bore i linije su omekšane, a koža je vidljivo glađa. Ulje je pojačano blagim satenskim finišem što ten čini blistavim i sjajnim. Postoji više mogućnosti korištenja ovog ulja koje zapravo ovisi o osobnom odabiru. Može se koristiti svaki dan ili u sklopu intenzivnog tretmana. Sve ovisi o tipu kože i njezinim potrebama. Za kožu koja je umorna i treba oživljavanje, ulje je najbolje koristiti prije seruma ili kreme, ali se može kombinirati s kremom i čak s puderom.

Caudalie ulje za čišćenje za skidanje šminke

Caudalie ulje za lice sastoji se od 100% prirodnih biljnih ulja. Učinkovito otklanja bilo kakvu vrstu make-upa, uključujući i vodootporni. Njegova čista, veganska formula namijenjena je svim tipovima kože, a može se koristiti ujutro i navečer, svaki dan. Tekstura ulja se tijekom ispiranja pretvori u mliječnu što znači da ne ostavlja nikakav masni finiš i kožu čini čistom i svježom.

Više o temiIzvor: Journal.hr