Pretvorio kamionet u dječji bazen, pa krenuo u vožnju, što se nije svidjelo policiji

Jedan Izraelac morat će se pojaviti pred sucem za prekršaje, nakon što ga je policija uhvatila kako u teretnom prostoru svog pickupa prevozi veliku količinu vode i djece koja se u njoj brčkaju

Ljeto polako stiže, u nekim krajevima sjeverne polutke već je vrijeme za rashladiti se u moru ili bazenu. No, nemaju svi bazen ili more u blizini, pa to nadoknađuju kreativnim idejama. Jedan je Izraelac iz regije Sharon tako svoj pickup obložio najlonom pa je u njegov tovarni prostor natočio vodu – i napravio priručni bazen za djecu.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Ova ideja možda i nije toliko loša io njoj se ne bi ništa niti znalo, da se vlasnik kamioneta nije odlučio s priručnim bazenom i djecom u njemu – provozati. Netko ga je u toj nakani primijetio, pa je intervenirala policija. Na YouTubeu je čak dostupna i snimka trenutka u kojem je bazen-pickup presrela policija, navodno dok se dvoje djece kupalo u njegovom prtljažniku. Nitko, srećom, nije nastradao, a vozač će svoje ponašanje morati pojasniti pred prekršajnim sucem, gdje će mu se suditi za nesmotrenu vožnju.

Više o temiIzvor:Bug.hr