Ivan Jelušić, uspješni poduzetnik i još uspješniji zafrkant, i ove godine ravnat će .debugom

Posljednje pripreme za .debug su u tijeku i sve je gotovo pa spremno, kako bi se ovoga četvrtka i petka oko dvije tisuće developera moglo uputiti u zagrebačku Laubu i Algebru te uživati ​​u čak 85 točaka programa i nastupima 111 predavača i panelista.

Programom na glavnoj pozornici i ove godine dirigirati nepogrešive profesionalce, vrhunske biznismene i nadasve duhoviti Osječanin – neponovljivi Ivan Jelušić!

“S velikim uzbuđenjem čekam četvrtak, kada ću četvrtu godinu za redom otvoriti programersku manifestaciju koja je skalirala u najveći, najvažniji i najznačajniji tehnološki događaj u regiji. Obišao sam na desetke velikih tehnoloških konferencija diljem svijeta i mogu otvorenog srca ustvrditi kako će – sudeći prema pripremama kojima sam svjedočio – ovogodišnji .debug biti produkcijski, sadržajno i atmosferskim nivoom iznad svega što sam dosad doživio. Velika mi je čast što je Orqi i meni od samih početaka povjereno da budemo bitni kotačići tog impresivnog uspjeha”, poručio je Jelušić.

Svi koji imate ulaznice – vidimo se na .debugu u četvrtak i petak! Interaktivni raspored predavanja dostupan vam je na ovom mjestuodakle možete preuzeti i mobilnu aplikaciju za praćenje rasporeda događanja u stvarnom vremenu.

Više o temiIzvor:Bug.hr