Prva registrirana revizorska kuća u Republici Hrvatskoj proslavila je 30 uspješnih godina

REVIZIJAdoo Zagreb, prvo registrirano društvo za reviziju u Republici Hrvatskoj i član svjetske grupe MOORE GLOBAL NETWORK Ltd., ovih se dana pridružio klubu renomiranih domaćih tvrtki koje s ponosom slave 30 godina uspješnog rada, odnosno tri desetljeća izvrsnosti i profesionalnosti temeljene na uspješnosti, stalnim ulaganjima te kontinuiranom unapređenju odnosa sa zaposlenicima i klijentima.

U godini u kojoj je, možda više nego ikad prije, prilagodba novim tehnologijama imperativ daljnjeg opstanka svake tvrtke, Zoran Vuk, jedan od osnivača tvrtke, istaknuo je: „U posljednjih 30 godina rada svjedočili smo mnogim turbulencijama. Od samih naših početaka u ratnim godinama, obavljali smo poslove revizije u Zagrebu, no jednako tako i na ratom zahvaćenim područjima. Nakon tih izazovnih godina, revizije poslova pratile su promjene u hrvatskom gospodarstvu, osnivanje sve većeg broja stranih i domaćih konkurentskih revizorskih tvrtki kao i usvajanje novih revizorskih tehnologija. Nadalje, promjene zakonodavnih okvira, tražile su i naše stalne prilagodbe i edukacije. Od samih naših početaka pa do danas, uz stručnost, znanje i etiku, temeljili smo naše poslovanje na kvalitetnim, povjerljivim, uspješnim i dugoročnim odnosima s našim klijentima. Na taj način, svake godine sve jače pozicioniramo na revizorskoj karti Hrvatske, ali i svijeta.“

Izvrsnost AUDIT doo prepoznala je i jedna je od najvećih, međunarodno priznatih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki MOORE GLOBAL NETWORK čiji su član već preko dvadeset godina.

„U godinama koje dolaze, slijedit ćemo našu misiju te nastojati zadržati i učvrstiti neovisnost, konkurentnost i izvrsnost u poslovima revizije. Korištenjem novih tehnologija, koje smatramo prednošću, razinu obavljanja naših usluga podići ćemo na još višu razinu. Tako će poslovno i porezno savjetovanje te eksterno računovodstvo, kontrola kvalitete i unaprjeđenje sigurnosti i zaštite podataka iz informacijskog sustava za sve naše klijente biti još jednostavniji, a istovremeno kvalitetniji i učinkovitiji. Naše revizore nećemo zamijeniti robotima i programima, nego će oni biti tek produžena ruka izvrsnosti naših zaposlenih. Sukladno tome, nastavit ćemo i sa stručnom edukacijom naših zaposlenika u Hrvatskoj i inozemstvu u okviru mreže i metodologije Moore mreže s ciljem daljnjeg ostvarenja vrhunske sinergije znanja, sposobnosti i vještina naših ovlaštenih revizora, onih starijih kao i mlađih, naših ovlaštenih internih revizora, poreznih savjetnika. , certificiranih IT stručnjaka te naših iskusnih računovođa i ovlaštenih sudskih vještaka kako bi našim klijentima pružili najbolju uslugu.

Uz obećanje da ćemo u narednih 30 godina znati koristiti str

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr