Najljepši ljetni parfemi: 15 mirisa koji će upotpuniti vaše ljeto

Armani Cipar Pantelleria

I ovaj parfem inspiriran je talijanskom obalom, točnije otokom Pantelleria. Miris savršeno utjelovljuje kontrast blistavog svjetla Mediterana i tamnih vulkanskih stijena. Ovo je malo dramatičniji odabir za ljetni parfem, ali budi svježi miris morske pjene. S biljnim notama upotpunjenim mirisom mandarine, Armanijev parfem savršeno donosi toplinu i aromatičnost otoka Pantellerije.

Guerlain Mon

Svaka nota Guerlain Mon parfema stapa se s kožom, a nemoguće je dobiti komplimente na njegov račun. Ima topliju i začinjeno notu, ali savršeno se balansira s mirisom lavande i vanilije. Ovaj parfem je must have za sve one koji vole nešto lagano i slatko za svaki dan.

Dolce&Gabbana svijetlo plava

Još jedan parfem inspiriran Mediteranom, Dolce&Gabbana je klasik koji se ne propušta. Radosni, cvjetno-voćni miris reflektira senzualnost mediteranskog načina života. Light Blue je savršen ljetni miris zbog spoja limete i cedre. Također sadrži note jabuke, svježeg bambusa, jasmina i bijelih ruža. Savršen balans voćnog i cvjetnog mirisa čini ovaj parfem ljetom u bočici.

Lancome život je lijep

Ovaj parfem iz Lancômea već se zacementirao kao jedan od najboljih ljetnih parfema za žene. Neodoljivi cvjetni miris cvijeta naranče, jasmina i irisa tvori originalan i svježi parfem koji je namijenjen za vruće ljetne dane, ali i noći. Nota vanilije još više daje na posebnosti, a posebno nas veseli što je miris zaista dugotrajan.

Zara Sublime Epoque

O ovom parfemu već smo pisali, kada smo otkrili kako je identičan Armanijevom My Way parfemu, a košta 125 eura manje, stoga ga moramo preporučiti i kao savršen ljetni parfem. U središtu ovog mirisa nalazi se svježi ljetni buket s jasminom, tuberozom i cvijetom naranče, a miješa se s vanilijom i cedrom koji stvaraju pravu ovisnost.

Zara Peach Glow

Volimo Zarine parfeme, a ovaj voćni miris breskve i grejpa čini savršen ljetni parfem. Miris je pojačan senzualnim pralinama, atraktivnim jantarom i jasminom koje ne možemo zasititi. Kao i prethodni parfem, i ovaj Zarin parfem miriše na luksuz. Ovaj parfem prevara Tom Forda s kojim ne možete pogriješiti. Pristupačna verzija vrhunskog dizajnerskog parfema? Mi smo za.

Zara Cahsmere Rose

Neodoljivi Zarin Cashmere Rose je mekan i šarmirajući i čini savršen svježi ljetni miris koji nije previše. Note lotosovog cvijeta, breskve i bijelog mošusa tvori elegantan i ženstven miris s kojim ćete upotpuniti cjelokupni izgled.

Chanel Chance Eau Tendre

Cvjetno-voćni parfem, Chance Eau Tendre posjeduje nježnu i delikatnu prisutnost koja vas vraća u vremena sreće i fantazije. Blistava konstelacija nota pojačana je cvijetom jasmina i esencijom ruže. Opojno mekan i obavijajući trag čini blistav i ženski miris.

Chanel Paris-Pariz

Netradicionalna kombinacija ruže i pačulije čini Paris-Paris vrlo jedinstvenim mirisom. Ruža je klasična, senzualna i lijepa, a pačuli ima zemljanu i pomalo prljavu notu koja daje odvažnu notu. Ovaj Chanelov parfem je nešto što dosad nismo vidjeli. Početak je citrusni, a nakon toga cijeli miris je obogaćen tonovima ruže. Paris-Paris je savršen za cjelodnevno nošenje. Čist je i lagan te će držati svježu auru oko vas. Ako želite mirise orijentirane na ruže, Paris-Paris bi mogao biti savršen izbor jer je lagan, nenapadljiv i definitivno siguran kupnja na slijepo.

Više o temiIzvor: Journal.hr