Novi iskorak: Aviva iz Trpinjske u ciklusu vrijedan 7 milijuna eura

Postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti nadopunjuju se novim djelatnostima kroz nove odjele poput anesteziologije i dentalne medicine te pedijatrije, tako da prema riječima predsjednice Poliklinike Aviva Nevenke Kovač postaju prava obiteljska poliklinika.

S više od 45 milijuna eura ulaganja u privatni zdravstveni sektor Arsano Medical Group, najveća grupacija privatnih zdravstvenih ustanova snažno se profilirala kao predvodnik u Hrvatskoj i regiji. Uz Polikliniku Aviva to uključuje još tri specijalističke zdravstvene ustanove u RH te vodeću dijagnostičku zdravstvenu ustanovu u Sloveniji. Ulaganja provodi fond Provectus Capital Partners (PCP), čiji predsjednik Uprave te glavni partner Igor Čičak najavljuje nastavak rasta i kroz nove investicije.

Fond raspolaže s ukupno 100 milijuna eura, te je prema Čičkom cilju podizanje razine kvalitete privatne zdravstvene zaštite na novu razinu, kroz kontinuirana ulaganja u tehnologiju i ljude koji imaju kapitalnu snagu, rekao je na svečanosti upriličenoj za 200-tinjak poslovnih partnera povodom preseljenja na novu lokaciju Poliklinike Aviva. Čičak je i predsjednik Upravnog vijeća Avive koja nakon više od 4 desetljeća postojanja pokreće novi razvojni ciklus na novoj lokaciji Trpinjska ulica 7 u Zagrebu u sklopu 7 milijuna eura vrijednih investicija.

Postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti nadopunjuju se novim djelatnostima kroz nove odjele poput anesteziologije i dentalne medicine, ali i pedijatrije, kako bi prema riječima predsjednice Poliklinike Aviva Nevenke Kovač postale

Više o temiIzvor:Poslovni.hr