Želite finale Lige nacija? Evo kako do ulaznica

Plasman hrvatske nogometne reprezentacije u finale Lige nacije, 18. lipnja u Rotterdamu, sasvim sigurno probudit će dodatan interes hrvatskih navijača za ulaznice.

Premda još nema službenog podatka, na polufinalu protiv Nizozemske bilo je oko 17.000 hrvatskih navijača, au Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) nadaju se kako bi ih na finalu moglo biti i više.

“Svi oni koji su u četvrtom mjesecu u redovnom procesu kupili ulaznice za finale, sada su dobili potvrdu da tu kupnju mogu izvršiti, a drugih ulaznica trenutno nema”, kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

“Ako nas UEFA obavijesti da se pojavi nekakav dodatni kontingent ulaznica, obavijestit ćemo javnost putem svih naših kanala i platformi”, dodao je.

Glasnogovornik je naglasio kako se u finalu može očekivati ​​barem jednak broj hrvatskih navijača kao i na polufinalu, ali i kako vjeruje da će biti barem 20 ili 30 posto više s obzirom da u Italiji i Španjolskoj ne vlada niti približno takav interes za ovo natjecanje.

Očekuje se da bez obzira tko uđe u finale, Italija i Španjolska, njihovi navijači neće doći u tako velikom broju, tako da bi se mogao “otvoriti” dio ulaznica.

UEF

Više o temiIzvor:Poslovni.hr