Kakva ideja: napumpao gumu – aparatom za gašenje požara

Klijent jednog servisa dovezao se s automobilom na popravak zbog “čudnih vibracija”, nakon što je probušenu gumu uspio napuniti iz protupožarnog aparata

Na YouTube kanalu Just Rolled In puštena je nova doza ludih scena popravka automobila, a kao i obično, riječ je o prilično zabavnim zgodama servisera koji su naletjeli na DIY ili slične popravke. Titularni “majstor” i ovog tjedna nosi titulu najkreativnijeg vozača.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Prema opisu uz video, klijentski servis požalio se na “čudne vibracije” u automobilu, koje su se pojavile nakon što je jednu probušenu gumu uspjelo napuniti – prahom iz protupožarnog aparata! Dovitljivi vozač kaže kako je odrezao ventil s pumpe za bicikl, zalijepio ga ljepljivom trakom na aparat za gašenje požara, pa tako dopunio probušenu gumu na svom automobilu. Začudo, stvar nije funkcionirala kako treba, pa je ipak morao u servis. Tamo su mu zakrpali gumu i napunili je, ipak, zrakom.

Osim ove zgode, isti video donosi pregled još nekoliko “uradi sam” popravaka, opasnih oštećenja na vozilima za koje vlasnici nisu znali, međutim propucane mjenjačke kutije i sličnih nedostataka s kojima su se ljudi zaputili u razne servise – na zaprepaštenje servisera.

Više o temiIzvor:Bug.hr