Horor u zračnoj luci: Ženi amputirali dio noge nakon što se zaglavila na pokretnoj stazi

Tajlandanki (57) su u četvrtak liječnici amputirali veći dio lijeve noge nakon što je zapeo na pokretnoj stazi u međunarodnoj zračnoj luci Don Mueang u Bangkokuu, Tajland.

Na samom kraju staze Tajlandanka se spotaknula o svoju ružičastu putnu torbu, nakon čega joj je noga zapela i smrskana. Ljudi koji su se zatekli u blizini bezuspješno su pokušavali pritisnuti kočnicu i zaustaviti stazu koja joj je uništila nogu.

Tim liječnika na kraju joj je morao odrezati lijevu nogu iznad koljenja da bi se oslobodio, nakon čega je prebačena u bolnicu u kojoj su joj rekli da joj nogu ne mogu spasiti. Nakon toga je prebačena u drugu bolnicu, gdje je zatražila da se prebaci u treću da bi se utvrdilo može li se ipak nešto učiniti, izvijestio je Dnevna pošta.

Iz zračne su luke izvijestili da će se provesti istraga da bi utvrdio uzrok nesreće. Direktor i vodstvo zračne luke u bolnici posjetili su ozlijeđenu Tajlandanku. Rekli da im je žao zbog incidenta i da su spremni preuzeti odgovornost te pokriti sve troškove njezina oporavka. Također su izjavili da su spremni obeštetiti.

Pokretna staza na kojoj je 57-godišnja žena izgubila nogu zatvorena je i pregledavaju je inženjeri, ali nijedan let nije odgođen zbog nesreće. Ravnateljica zračne luke rekla je da planira zatražiti novac za zamjenu piste, koja je postavljena 1996., novijim modelom.

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr