Strava u Španjolskoj: Tijelo djeteta (2) bez glave pronađeno na pješčanoj plaži u odmaralištu punog turista

Pokrenuta istraga

Naboj MV, 11. srpnja. 2023. @ 14:30

Ilustracija
IlustracijaFotografija: Afp

U utorak rano ujutro na plaži u Španjolskoj pronađeno je tijelo djeteta. Tijelo je bez glave, a otkriveno je prilikom čišćenja plaže.

Tijelo djeteta za koje policija pretpostavlja da je bilo u dobi između dvije i tri godine pronađeno je u utorak rano ujutro na pijesku na plaži u odmaralištu Costa Dorada Roda de Berà u pokrajini Tarragona na istočnoj obali Španjolske. Odmaralište je omiljena destinacija brojnih turista.

Tijelo djeteta je bez glavea nedostaju i drugi dijelovi tijela, otkriveno je tijekom čišćenja plaže. Pretpostavlja se da je tijelo na obali izbacila voda jer je u poodmakloj fazi raspadanja.

Policija je nakon otkrića ogradila područje na kojem se nalazi tijelo, a turisti su poslani na druge dijelove plaže. Na mjestu pronalaska obavljen je očevid.

Gradonačelnik Roda de Berà Petar Vergilijerekao je kako bi se moglo raditi o djetetu koje je bilo na jednom od brodova s ​​migrantima koji se prevrnuo u Sredozemnom moru.

Tijelo djeteta pronađeno bez glave na plaži | Vijesti iz Coimbrea – https://t.co/f5t4Iq4CK4 #Vijesti iz Coimbre Tijelo star djeteta oko 2 godine izbacilo je na plažu na Costa Doradi u Kataloniji u Španjolskoj. Dojavu je uputila djelatnica, koja je čistila p… pic.twitter.com/21hSY7zsX8

— VIJESTI IZ COIMBRE (@noticiascoimbra) 11. srpnja 2023

Čistač plaže prvo je pomislio da se radi o lutki, s obzirom na to da je tijelo bilo odjeveno u bodi, trenirku i jaknicupiše Zemlja.

“Sve što trenutno možemo potvrditi jest da je tijelo pronađeno na plaži Roda de Berà u pokrajini Tarragona. Dojava je stigla jutros u 8:50. Predmet je još pod istragom”, potvrdio je glasnogovornik civilne garde. Na tijelu će biti obavljena obdukcija kojom će se pokušati utvrditi uzrok smrti djeteta.

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr