Britanski voditelj moli kolegu koji je usred seksa skandala da se javi i skine ljagu s ostalima

“BBC je na koljenima”

Naboj GOSPOD, 12. srpnja. 2023. @ 15:27

Jeremy Vine
Jeremy VineFotografija: Afp

Identitet TV voditelja s BBC-ja koji se našao usred seks skandala se taji, a kolega Jeremy Vine zamolio ga je da sam se javio kako bi se maknula sumnja s ostalima.

Veliku Britaniju već danima potresa skandal u koji je uključen poznati TV voditelj s BBC-ja za kojeg se sumnja da je plaćao za eksplicitne fotografije maloljetnika. Voditelj je suspendiran i istraga je u tijeku, a njegov identitet se taji zbog čega su se na društvenim mrežama pojavile brojne spekulacije o tome tko bi to mogao biti.

Voditelju postaje Channel 5, Jeremyju Vineuto je posebno zasmetalo pa je u srijedu ujutro zamolio optuženog kolegu da se sam javi i skine ljagu s ostalih.

“Trebao bi pokazati barem da mu je stalo do ljudi koji su pogrešno optuženi, a ja sam jedan od njih”, kazao je Vine, prenosi Guradian.

“Ako se sam ne javi nastavit će se bacati ljaga na posve nevine kolege”, napisao je Vine na Twitteru i dodao kako je “BBC zbog toga na koljenima”.

Nakon što su optužbe majke da je poznata voditeljica plaćala njezinom sinu za eksplicitne fotografije objavljene u tabloidu The Sun, javila se još jedna mlada osoba koju je voditeljica slao prijeteće poruke pune uvreda. Preko odvjetnika se javio i mladić koji je voditelju slao fotografije i poručio kako nije bilo neprimjerenih niti ilegalnih radnika.

Naime, ako je mlada osoba poslala eksplicitne slike sa 17 godina, riječ je o ozbiljnom zločinu. Ne, ako je to učinila nakon što je navršila 18 godina, moguće je da nije prekršio zakon.

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr