VIDEO Pavić u teniskom hramu poslao poruku Perišiću koja će oduševiti navijače Hajduka!

OSVOJIO NOVI GRAND SLAM

Foto: Toby Melville/Sportklub

– Ivane, vrime je! – rekao je hrvatski tenisač na hrvatskom jeziku. Poruka je, svima je jasno, bila upućena njegovom prijatelju Ivanu Perišiću koji ga je bodrio s tribine Centralnog terena

Osvojio je šesti Grand Slam naslov u karijeri pa podignuo pehar i uzeo mikrofon u ruke. Na pobjedničkim ceremonijama slušamo zahvale trenerima, obitelji i svima koji su bili podrška na tom putu, bila je to i tema govora Mate Pavićaali uz jedan dodatak.

– Ivane, vrime je! – rekao je hrvatski tenisač na hrvatskom jeziku. Poruka je, svima je jasno, bila upućena njegovom prijatelju Ivan Perišić koji ga je bodrio s tribine Centralnog terena. Ubrzo je bio meta brojnih wimbledonskih kamera. Samo se smješao.

Video pogledajte OVDJE

A navedena poruka Mate Pavića, inače velikog navijača Hajduka, gotovo sigurno će oduševiti i hajdučki puk koji već nekoliko mjeseci doziva Perišića u jato iz kojeg je odlepršao 2006. godine. Navijači ga žele, klub ga žele, a žele i on sam, no ne pitaju ga sve.

Foto: Steven Paston/PRESS ASSOCIATION

Ugovor s Tottenhamom veže ga se do ljeta sljedeće godine pa su u tijeku pregovori o raskidanju ugovora. Hoće li se on u konačnici i obistiniti, ovisi o nekoliko stvari, kao i jednoj najbitnijoj, a to hoće li hrvatski reprezentativac pristati odreći se određene svote zbog povratka na Poljud. Transferna sapunica trajat će sigurno još neko vrijeme, no sada je na trenutak postala i glavna tema na legendarnom glavnom terenu Wimbledona i teniskom hramu.

Foto: Toby Melville/REUTERS

A Mate je na tom istom terenu s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok pobijedio Belgijca Vliegena i Kineskinju Xu YF (6-4, 6-7, 6-3) te osvojio svoj treći naslov na Wimbledonu!

U Wimbledonu, gdje je bio i juniorski pobjednik u konkurenciji parova, Splićanin je došao do drugog seniorskog naslova u četvrtom finalu. S Nikolom Mektićem osvojio je pobjednički trofej 2021., a prošle godine je poražen u finalu, kao što je to bio slučaj i 2017. kad mu je partner bio Austrijanac Oliver Marach.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr