Miša Grof završio u bolnici, tvrdi zbog Nikoline Pišek, ona poručila: 'Molit ćemo za njega'

Foto: Instagram, Peđa Milosavljević / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Nakon što su ranije u četvrtak srpski mediji objavili kako Vitor Ristovićpoznatiji kao Miša Grof, želi preko suda od voditeljice Nikoline Pišekudovice njegovog sina Vidoja Ristovića, naplatiti 800.000,00 eura navodnog Nikolininog duga prema njemu, sada se javljaju kako je završio u bolnici.

Miša Grof završio je bolnicu jer mu je navodno pozlilo od stresa pokušavajući preko tamošnjeg suda od Pišeka dobiti 800.000 eura za koje tvrdi da je posudio za gradnju i obnovu vile u Zagrebu.

“Vitoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, iznijeti sve dokaze koje ima protiv nje. Tvrdi da mu je as u rukavu taj navodni dnevnik s imenima snahinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo vidjeli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu. Stariji je čovjek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo mnogo je utjecao na njega iako on to ne želi pokazati”, ispričao je jedan Ristovićev prijatelj za Kurir.

“U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzročila gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih puno toga za reći, ali trenutno ne mogu. Pozovi me večeras posle osam, pa ćemo pričati o svemu”, rekao je kratko Miša Grof za Kurir, ali se potom više nije javljao.

-“Žao mi je zbog njegovog stanja! Una i ja ćemo moliti za njega!” kratko i ljubazno je za Kurir poručila voditeljica nakon što je saznala da je najnovije stanje Miše Grofa.

Inače, riječ je o pokušaju naplate navodnog duga koji je pokušao dobiti putem suda u Hrvatskoj, no njegova je tužba odbijena jer nije predočio nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Pročitajte više:

Nastavak drame za Nikolinu Pišek: Miša Grof podiže novu tužbu i traži ogroman novac?

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr