Problemi oko registracije Brozovića: Saudijci moraju vratiti dugove

Slika Guliver

Autor: Gordan Ivan Šojat

Nakon dugih pregovora oko njegovog prelaska u Saudijski Al Nassr, Marcelo Brozović sve je dogovorio s novim klubom, u kojem je predstavljen, ali sada je došlo do komplikacija.

Iako Saudijski klubovi izdašno plaćaju svoje najveće nogometne zvijezde i nemaju baš problema s novcima, neke stare dugove zaboravili su platiti pa sad imaju probleme s FIFA-om.

Naime, Al Nassr nije platio do kraja jedan stari dug Leicesteru i FIFA im je zabranila registraciju novih igrača, ukoliko se dug ne podmiri, a zabrana je na snazi ​​do 31. prosinca 2024. godine.

Cristiano Ronaldo upoznaje Marcela Brozovića.pic.twitter.com/T8eBwbi9iP

— Vremenska linija CR7. (@TimelineCR7) 13. srpnja 2023

Trebali bi platiti

Ipak kako donosi španjolski Mundo Deportivo, Al Nassr bi trebao brzo riješiti problem koji bi trebao biti oko pola milijuna eura i Marcelo bi trebao biti registriran u vrlo kratkom roku.

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr