Rita Ora razljutila Srbe zbog videa s Novakom Đokovićem: On je za vas Bog

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Slavna pjevačica kosovarskog porijeklaRita moli razbjesnila je Srbe nakon što je na društvenim mrežama podijelila video u kojem na neki način ismijava tenisača Novak Đoković.

U videu je Rita Ora snimljena ispred reklamnog panoa. U jednom trenutku čeka se da se prikaže reklama za njezin novi album, dok se u trenutku kad se pojavi lik Novaka Đokovića odmahuje rukom.

Njena gesta nije se svidjela obožavateljima Novaka Đokovića, a srpski mediji već prozivaju za ‘sramotno ponašanje’.

Ritu Oru ne štede ni na društvenim mrežama: “Živio Novak i Srbija”, “Novak je najbolji, a ti o tome možeš sanjati”, “Novak je uvijek barem jedan, a tvoj album nikada nisu”, “Informacije za tebe damo, Novak je uvijek pravi gospodin”, “Novak Đoković je kralj, makni se”, “Novak je za tebe Bog”, samo su neke od poruka koje je dobila.

Inače, Rita je rođena u Prištini 1990. godine, a kada je imala godinu dana njena se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, zbog progona nakon raspada Jugoslavije.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr