Iva se prepustila ljetnim čarima, u topiću dijeli 'srca' na jahti…

LJETNE RADOSTI GAZDINE KĆERI

Fotografija: Facebook

I prethodnih godina plovilo je Jadranom. Već nekoliko godina zaredom njezina prijateljica, motivacijska govornica Ana Bučević, organizira Vortex krstarenje pa zajedno guštaju. Prije četiri godine bile su na Visu

Gazdina kći Iva Todorić(47) ne gubi dane u vrućem Zagrebu. Sretna, poletna i okružena ‘srcima’, gušta na luksuznoj jahti. U društvu prijatelja hvata boju, puni i pozira za svoje baterije na društvenim mrežama.

Fotografija: Facebook

I prethodnih godina plovilo je Jadranom. Već nekoliko godina zaredom njezina prijateljica, motivacijska govornica Ana Bučević, organizira Vortex krstarenje i zajedničke gozbe. Prije četiri godine bile su na Visu, a 2018. na Hvaru iu Veloj Luci.

Fotografija: Facebook

Na Vortex krstarenju svakodnevno prakticiraju jutarnju meditaciju i tjelovježbu, a Bučević drži i predavanja. Todorić je 2018., kada su još kune bile u optjecaju, za krstarenje morala izdvojiti oko 16.000 kuna. Godinu kasnije cijena je porasla pa je iznosila oko 17.000 kuna.

– Kroz 7 dana prakticirati će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovo krstarenje te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Program je u potpunosti otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom teme, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti! – napisao je u opisu putovanja.

Fotografija: Facebook

Gazdina kći i prošlo se ljeto duhovno uzdizala na Vortex kruzeru sa svojim društvom, dok je ljeto prije na brodu bio i njezin tadašnji dečko. Nikola iz Beograda. Nakon ljetovanja odvela ga je na ‘didovinu’ u Zmijavce, gdje je pored stare obiteljske kamene kuće pozirala u Missonijevu kaftanu od 5500 kuna, a bile su iu Međugorju.

To ljeto bilo je, čini se, veliko pomirenje Bučevića i Nikole. Bučević je, naime, prethodno, kako smo pisali, zamjerila Nikoli ljubomorni ispad koji je imao na kruzeru pa je Ana zamolila Ivu da ga više ne dovodi na brod. Ivina veza s Nikolom bila je turbulentna zato što je Nikola osjećao nesigurnost naspram nekoliko godina starijeg Ive. Ta veza u konačnici nije opstala jer je Iva shvatila da su joj mir i sreća na prvom mjestu.

– Vjerujem u ljubav. Ljubav je ono što nas pokreće – rekla je Iva nakon prekida veze s Nikolom.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr