Nicole Kidman očarala javnost, ispod haljine nije nosila ni grudnjak: 'Ona je božica ljepote'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/FP

Australska glumica Nicole Kidman (56) već godinama plijeni pozornost svojim izgledom koji kao da prkosi protok vremena. Lijepa Nicole, za koju mnogi još uvijek sumnjaju da se podvrgnula estetskim korekcijama, zablistala je na promociji serije ‘Special Ops: Lioness’ održanoj 11. srpnja u Londonu.

Nicole je na premijeri pozirala uz glumicu Zoe Saldanu, te je odabrala crnu haljinu sa prorezom koji je savršeno pokazao njene isklesane trbušnjake. No promatračima nije moglo promaknuti kako Nicole ispod haljine nije nosila grudnjak.

Cijeli dojam upotpunila je prozirnim crnim rukavicama, dok je kosu elegantno odmaknula sa lica. Na ušima je nosila srebrne naušnice sa žutim kamenčićima, koje su savršeno pristajale uz ovu odjevnu kombinaciju.

“Savršena kombinacija seksepila i ljepote”, “Ovo su zvijezde”, “”Najljepša žena na svijetu”, “Nicole je definicija božice ljepote”, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja ispod fotografije koju je glumica objavila na Instagramu.

The #SavršenaIkona #NicoleKidman

📲 Naručite sada 3. broj: https://t.co/u8NUZV1sjB pic.twitter.com/MZS6fiDSCZ

— Savršeno. (@theperfectmag) 22. kolovoza 2022

Čini se kako je ova glumica prošle godine učvrstila svoj status modne ikone, nakon što je objavljena naslovnica časopisa Perfect. Nicole je na fotografiji pokazala trbušne mišiće i bicepse, a mnogi su komentirali kako izgleda gotovo 20 godina mlađe.

Podsjetimo, oskarovka se 2022. našla na meti kritike nakon što je njezina fotografija objavljena na naslovnici časopisa Vanity Fair. Kidman je tada pozirala u oskudnom kostimu Miu Miu koji oponaša školsku uniformu, a obožavatelji su kritizirali fotografiju kao previše fotošopiranu.

Autor:Dnevno.hr/FP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr