Domaća voditeljica uz nove trudničke fotografije otkrila tragičan detalj: 'Bio mi je samo ravni ton u ušima'

Autor: Dnevno.hr/FP

Naša bivša voditeljica i influencerica Ecija Belošević prije nekoliko dana javnost je otkrila kako će ona i supruga Goran postati roditelji. Danas je putem Instagrama podijelila nove trudničke fotografije, ali je otkrila i jedan detalj o trudnoći koju je mnoge doveo na rub suza.

Naime, Ecija je uz fotografije na kojima rukama nježno obavija svoj trudnički trbuščić napisala i vrlo emotivnu objavu. “Toliko se molilo za ovo čudo. I to toliko da smo izmolili dva… Ova trudnoća započela je kao blizanačka, a jedan blizanac nam se nažalost prestao razvijati u 8. tjednu,” priznala je.

“Isprva mi je bio veliki šok jer smo već čuli i dva srčeka i iako sam znao da je sindrom nestajućeg blizanca relativno često u ranom razdoblju trudnoće (čak do 36% svih blizanačkih trudnoća završi gubitkom jednog ploda), odlučila sam ignorirati tu činjenicu i nadati se najboljem,” nastavila je bivša voditeljica, opisujući tužna saznanja.

‘I dalje mi je krivo…’

“Nažalost došao je ultrazvuk na kojem nakon riječi profesora Šimunića koji mi vodi trudnoću nisam više ništa drugo čula. Nakon “Za ovog blizanca ne vjerujem da će se dalje razvijati”, dalje mi je bio samo ravni ton u ušima. I dalje imam osjećaj krivnje što poslije te rečenice nisam čula ništa više dobroga što se odnosilo na drugog preživjelog blizanca,” dodala je.

“Ali ok, brzo sam si oprostila. Nakon kratkog tugovanja i razočarenja, brzo sam prihvatila da je tako trebalo biti i da bog zna najbolje. I iako mi je jedno vrijeme jako bio strah za ovo dijete (ako nije bilo medicinskog razloga), vrlo brzo mi se vratila vjera i snaga i eto, ovo malo čudo je našlo svoj put da se ostvari na svoj jedinstven način,” pojasnila je bivša voditeljica. .

Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku i zaželjeli sreću za nastavak trudnoće. “Svu sreću i blagoslov cijelog svijeta vam želim”, “Sretno mami i bebi”, “Bitno da sve bude dobro”, “Da će Bog, biti će sve dobro”, samo su neki od komentara.

Autor:Dnevno.hr/FP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr