Adria Dental grupa širi se na Slavoniju: Najveća dentalna grupacija srednje i jugoistočne Europe uložila u Dragaš Dental Design

Adria Dental grupa (ADG), najveća grupacija dentalne medicine u Hrvatskoj, srednjoj i jugoistočnoj Europi, nastavlja ulagati u rast i razvoj domaćeg dentalnog tržišta. Novost je investicija u najveću dentalnu kliniku na slavonskom području, Dragaš Dental Design.

Dragaš Dental Design iz Čepine tržišni je lider u Slavoniji, raspolaže s četiri suvremeno opremljene ordinacije i vlastitim dentalnim laboratorijem, te broji 27 zaposlenih. Nakon zadarskog Zubatac ovo je nastavak ulaganja Adria Dental Grupe u domaće dentalno tržište s ciljem nastavka pružanja vrhunske dentalne medicinske usluge u cijeloj Adria regiji.

”U ovoj smo investiciji vidjeli veliku priliku za naš daljnji rast i razvoj. Biti dio grupacije koja objedinjuje znanje, vrhunsku i najnoviju tehnologiju te standardiziranu uslugu u svim svojim klinikama važan je korak za naš tim i poslovanje. Drago nam je da je tim ADG-a prepoznao naš rad, trud, znanje i rezultate. Težili smo dodatnom jačanju pozicije na tržištu i suradnji s najvećim profesionalcima u industriji, što smo sad i ostvarili”, istaknuli su iz Dragaš Dental Designa čiji su osnivači Matea Penavić Dragaš, dr. med. utiskivati. i Zoran Dragaš, dr. med. utiskivati.

U protekle dvije godine Adria Dental grupa izrasla je ulaganjima i širenjem u mrežu od devet poliklinika, sedam dentalnih laboratorija, 95 najsuvremenijih stomatoloških ordinacija s 527 zaposlenih. Ulaskom u polikliniku Dragaš Dental Design ADG potvrđuje svoju lidersku poziciju u Slavoniji.

„Dragaš Dental Design sastoji se od tima vrhunskih liječnika dentalne medicine koji primjenjuju individualizirani pristup svakom pacijentu. Upravo je njihov pristup, uz digitalizirani laboratorij i vrhunsku tehnologiju razlog zašto ih vidimo kao dugoročne partnere na našem poslovnom putu. ADG je centar izvrsnosti u ovom dijelu Europe, a cilj nam je rasti i nastaviti investirati u domaću dentalnu medicinu, kako bismo pacijentima mogli pružiti još bolju, kvalitetniju i potpuniju uslugu“, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

Adria Dental Grupu čine Arena Dental, Salona Dental, Rident, Dentum, Fiziodent, Dentex i Dragaš Dental Design, koji godišnje imaju više od 60.000 pacijenata i uspješno ostvaruju više od 230.000 zahvata u svojim klinikama i laboratorijima s ukupnom godišnjicom od preko 40 milijuna eura.

”Cilj naše grupacije jest zadovoljan pacijent. To postižemo simbiozom najsuvremenije tehnologije i stručnošću naših dentalnih profesionalaca koji svakodnevno pružaju vrhunsku uslugu našim pacijentima diljem Hrvatske. Drago nam je što nas na tom putu odsad prati i sjajan partner iz Slavonije”, istaknuo je prof. dr. sc. Andrija Petar Bošnjak, dr. med. utiskivati. s

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr