Hrvatski Telekom uveo novu opciju „Travel & Surf Regija“ za bezbrižno surfanje u zemljama regije

Za sve one koji planiraju posjetiti zemlje regije, Hrvatski Telekom nudi opciju za bezbrižno surfanje „Travel & Surf Region“. Nova roaming opcija uključuje 3 GB internet prometa u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i na Kosovu. Trajanje opcija je 14 dana, a ističe se činjenicom da je prva i jedina opcija u Hrvatskoj koja omogućuje korištenje interneta u zemljama Zapadnog Balkana, što je prihvatljivo i pristupačno za korisnike.

Deutsche Telekom Grupa, čiji je Hrvatski Telekom dio, potpisala je novu EU/WB Roaming deklaraciju čija je glavna misija podržati mobilnost i jednostavnije umrežavanje kroz najmoderniju infrastrukturu. Sukladno tome, HT u svoju ponudu uvodi novu opciju roaminga s ciljem da korisnici pruže mogućnost korištenja podatkovnih usluga u roamingu u zemljama regije.

Primarni cilj nove opcije je omogućiti korisnicima korištenje interneta po pristupačnim cijenama, a ujedno ih zaštititi od neželjenih troškova. Naime, korisnicima opcija Travel & Surf Region nakon korištenja navedenih opcija, Hrvatski Telekom omogućuje korištenje interneta u navedenim zemljama kako bi spriječio nastanak neželjenih troškova. Opcija je jednokratna i neobnovljiva, a korisnik ima mogućnost ponovnog aktiviranja opcije nakon potrošenih 3 GB interneta ili nakon isteka opcije.

Po završetku opcije ili nakon što se internetski promet potroši, podaci o korištenju prometa u navedenim zemljama bit će obustavljeni kako bi se spriječio nastanak neželjenih troškova. Cijena opcija je izno

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr