Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite The Elder Scrolls Online

Domaća igra RAID: World War II pojavila se na tržištu još 2017. godine, gdje je naišla na ispodprosječne ocjene igrača, uglavnom zbog previše grindanja, previsoke cijene i ispodprosječnog izgleda. Iako su ga programeri počeli popravljati i trajno snizili cijenu, nije bilo promjena u ocjenama i broju aktivnih igrača.

raidWorldWar2_image5Nakon što je dolazak novih zakrpi stao tijekom ljeta 2018. godine, Lion Game Lion je u srpnju prošle godine iznenadio igrače s novim ažuriranjem, ali i porukom o trenutnom stanju studija.

Radili smo na drugim stvarima kako bi naša tvrtka preživjela zbog čega smo stavili RAID u drugi plan jer 1: potrebno je puno programera kako bi se napravile male stvari u Diesel motoru i 2: moramo živjeti, a ova igra nam ne donosi novac pa smo morali staviti resurse negdje drugdje.

Osim uklanjanja cenzure za igrače u Njemačkoj, RAID: World War II dobio je brojne nadogradnje tijekom prošle godine – od novog sustava talenta, podrške za DirectX 11, promjena u dostupnim sustavima igranja do rješenja za razne tehničke probleme. Posljednje veće ažuriranje stiglo je 29. lipnja ove godine, dok je posljednji patch implementiran prije četiri dana.

Što se tiče ocjene igre na SteamRAID: Drugi svjetski rat trenutno još uvijek ima mješovitu ocjenu s 2,1 tisuće korisničkih recenzija od kojih je 1,1 tisuća ocijenjeno pozitivno.

Više o temiIzvor: Gameperspectives.hr