Tražite posao?

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedno ponudu 10 atraktivnih oglasa za posao. Sretno pri zapošljavanju!

Biovega doo zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i popust na organski jelovnik u Zrno bio bistrou. Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se možete do 01.08.2023. putem crta.

To je istina zapošljava prodavača / blagajnika (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost internog napredovanja i dodjele nagrada na temelju postignuća, te izbor Najprodavača i Najkolega. Od kandidata se očekuju komunikacijske i prodajne vještine te motiviranost i usmjerenost ka cilju. Ako ste prepoznati u ovom opisu, prijavite se do 28. srpnja 2023. preko brze ceste prijave.

LPP Croatia doo traži Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi atraktivna primanja s bonusima, naknadu za prijevoz i topli obrok, fleksibilno radno vrijeme, besplatnu Multisport karticu i dodatne pogodnosti pri kupnji. Mjesto rada je više lokacija navedenih u oglasu, a prijaviti se možete do 24.07.2023. putem crta.

Thermo Stone doo traži kandidata za mjesto Voditelja prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost u timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijavite se možete do 11.08.2023. putem crta.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Customer Service Agent (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom vremenu zaposlenika, a osigurava iu potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 10.08.2023, a prijavite se možete jednostavno putem brže prijave.

deceuninck doo traži Radnika u proizvodnji / operatera stroja (m/ž). Od kandidata se očekuje odgovoran i proaktivan pristup poslu te kolegijalan i otvoren odnos prema vremenu i nadređenima. Poslodavac osigurava isplatu putnih troškova po zonama, podjelu toplog obroka ili isplatu naknade za topli obrok i isplatu prigodnih nagrada. Mjesto rada je Donja Bistra, a možete se prijaviti do 31.07.2023. putem crta.

Metro Cash & Carry doo zapošljava na poziciji Asistent u veleprodajnom centru (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Posao uključuje evidenciju i kontrolu ulaznih računa te komunikaciju i suradnju s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim tijelima RH. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse te mogućnost napredovanja unutar tvrtke. Prijavite se možete do 24.07.2023. putem crta.

Bauhaus Zagreb kd traži Stručnjaka za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada uključuje Rijeku, Pulu, Varaždin, Split, Zadar ili Zagreb. Poslodavac nudi beneficije poput trinaeste plaće, nagrade za radne rezultate, prigodnih godišnjih nagrada, naknade za topli obrok i službenog telefona i računala. Prijavite se možete do 31.07.2023. putem crta.

Radna snaga Ljudski potencijal doo zapošljava Prodavača na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada uključuje Istru, Zagreb i Zadar. Od kandidata se očekuje ljubaznost, komunikativnost, uslužnost i pouzdanost. Poslodavac nudi sigurna i stimulativna primanja Možete se prijaviti do 19.09.2023. putem brže prijave.

Pitter doo zapošljava Referenta nabave (m/ž). U opisu posla nalazi se nabavka potrošnog materijala i alata te komunikacija s webshop kupcima, zaprimanje i odrađivanje zahtjeva i narudžbe. Mjesto rada je Biograd na Moru. Prijavite se možete do 28.07.2023. putem crta.

Ostatak ponuda možete pregledati na portalu posao.hr. Sretno u potrazi!

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr