VIDEO Messi srušio Meksikance iz slobodnjaka u debiju: Lopta u rašlje u zadnjoj sekundi susreta!

MAJSTORSKI UDARAC

Foto: REUTERS/PIXSELL

U posljednjim je trenucima utakmice argentinski nogometaš na 20 metara od gola izborio prekršaj, a onda je zavrnuo ljevicom, prebacio zid, a lopta je pala u gol za veliko slavlje

Lionel Messi (36) u dresu novog kluba debitirao je na najljepši mogući način. Zabio je gol iz slobodnog udarca prije samog kraja susreta, duboko u sudačkoj nadoknadi u prvoj utakmici za Inter Miamikoji je s 2-1 (1-0) pobijedio meksičkiCruz Azulna otvaranju novog natjecanja – Kupa liga.

Fotografija: Nathan Ray Seebeck/REUTERS

Fotografija: John David Mercer/REUTERS

Poveli su domaći golom Taylor u 44. minuti, Messi je ušao s klupe u 55. minuti jer je dosad imao samo tri puna treninga s momčadi, a Antuna je u 65. minuti poravnao za goste. Onda je argentinski nogometaš sam izborio prekršaj na oko 20 metara prije samog kraja utakmice na dvadesetak metara od gola paljevicom sjajno završio za pobjedu. Prebacio je zid, a golmana ‘ostavio u zrak’.

Fotografija: John David Mercer/REUTERS

Fotografija: Sam Navarro/REUTERS

Publika na rasprodanim tribinama stadiona u Fort Lauderdaleu bila je u delirijumu, a među njima su bili i NBA igračiLeBron JamestenisačicaSerena Williams i zvijezdu Kim Kardashian. Bila je to i prva pobjeda Miamija još od 23. svibnja. Liga kup je novi ljetni turnir u kojem se natječe 47 klubova MLS-a i meksičke lige.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr