Austrijski par razočaran Hrvatskom, poručili kako se više ne vraćaju: Evo što im se tako zamjerilo

Foto: Pixabay/Ilustracija

Autor: Dnevno.hr

Mnogi Nijemci i Austrijanci svakog ljeta hrle u Hrvatsku, a naša je zemlja jedno od popularnijih odredišta za spomenute nacionalnosti.

Zbog prirodnih i drugih ljepota Hrvatske, mnogi su turisti u stanju pretrpjeti i dugačka putovanja, gužve te zastoje u prometu, kakvima svakodnevno svjedočimo.

Međutim, jednom je austrijskom paru dozlogrdilo, pa su poručili kako će u budućnosti izbjegavati Hrvatsku jer im je trebalo gotovo 20 sati da se vrate kući s odmora, piše Fenix magazin.

‘Na putu smo bili ukupno 19 sati’

Tako se ovaj prilično komotan par požalio na svoj povratak s ljetovanja u Hrvatskoj, kazavši kako se njihov put pretvorio u pravo horor putovanje, pa su preko austrijskih medija poručili: “Nikad više u Hrvatsku”.

Strani turisti otkrili što misle o hrvatskim restoranima: Jedna stvar se vlasnicima nikako neće svidjeti

Međutim, čini se kako mladi par nije mogao odabrati gori trenutak za vožnju preko Hrvatske, budući da su na put krenuli na Dan Oluje, 5. kolovoza u osam sati ujutro, a krkljancu su pridonijele i obilne padaline koje su se sručile na Sloveniju, Hrvatsku i Austriju.

Kako je 19-godišnji Amir u razgovoru za austrijski “Heute” ispričao, odmor je s djevojkom proveo na hrvatskoj obali Jadrana. U subotu (5. kolovoza) iz Dalmacije su htjeli krenuti natrag u Austriju. Krenuli su oko osam ujutro, a budući im do kuće treba devet sati, planirali su se u Gornju Austriju vratiti oko 17 sati.

‘Nikad više Hrvatska’

No od planiranog udobnog putovanja kući nije bilo ništa. Umjesto toga, par je cijeli dan bio “zaglavljen” u prometu te im je put iz Hrvatske do Austrije trajao 19 sati.

“Brojni automobili stajali su na naplatnim kućicama, tako da se gotovo ništa nije događalo”, rekao je Amir za “Heute” i dodao:

“Na putu smo bili ukupno 19 sati zbog nevremena u Sloveniji. To je stvarno bila katastrofa. Na kraju je samo putovanje kroz Hrvatsku trajalo trinaest sati. Nikad više Hrvatska”, rekao je Amir.

Autor:Dnevno.hr

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr