Grci prijete Bitorajcu nakon što su u televizijski prilog ubacili i dio iz Metastaza: ‘Platit ćeš…’

NAKON NEREDA U ATENI

subota, 12.8.2023. u 22:56

Foto: Screenshot/

Glumac je objavio i isječak televizijskog priloga u kojem se vidi scena iz igranog filma Metastaze. ‘Nacističke ubojice’, prijete mu

Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti, oglasio se legendarni hrvatski glumac Rene Bitorajac (51) na Instagramu nakon što je u prilogu grčkog dnevnika ubačena i scena iz igranog filma ‘Metastaze’.

Glumac je otkrio da je nakon emitiranja dnevnika u porukama počeo dobivati i prijetnje Grka.

– Je*i se, hrvatsko govno. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. Je**š hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti – napisao je Grk.

Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije, napisao je Bitorajac.

– Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje! – napisao je na Instagramu, uz snimku s grčke televizije na kojoj se u prilogu o nemilom događaju vidi scena iz filma Metastaze, u kojem Bitorajac tumači ulogu Krpe, huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr