Shrvana Alka Vuica novom objavom šokirala obožavatelje, pretrpjela velik gubitak: ‘Ubila sam svoju ljubav’

by | kol 13, 2023 | Vijesti | 0 comments

Foto: Ivan Mijic/CROPIX

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Naša poznata glazbenica Alka Vuica na društvenim mrežama vodi dosta aktivan život. Novom objavom je fanovima priznala kako se morala oprostiti od svojeg psa Paca, a fotografija i snimka mnoge su doveli do suza.

“Najtužnija sam na cijelom svijetu. Ubila sam svog psa, moju ljubav… Paco Angel Tiger, pokoj ti vječni,” napisala je neutješna glazbenica. Nakon što ju je zabrinulo njegovo ponašanje, odlučila ga je odvesti veterinaru.

“Rekli su mi da ima tumor hipofize i da je prilično velik, i da se zato ponaša čudno. Tetura, ne može ustati na stražnje noge itd. Zahvaljujem divnim ljudima iz prekrasne klinike koji su mi vratili vjerovanje u životinje i ljude,” napisala je kantautorica uz snimku svojeg ljubimca.

Alki su fanovi ispod objave pružili podršku mnogobrojnim komentarima. “Imao je divan život kod tebe i neka te to drži”, “Učinili ste sve iz velike ljubavi prema njemu”, “Nisi ga ubila, olakšala si mu muke”, “Grozno je izgubiti najboljeg prijatelja”, “Učinila si što je bilo najbolje za njega”, pisali su joj pratitelji.

Alka je inače svojedobno za medije otkrila kako se nosi sa promjenama u izgledu kako prolazi vrijeme. “Uvijek mi je bilo važno kako izgledam, a što više starim to mi je izgled sve važniji. Nekad sam u svakoj pozi izgledala odlično, bila sam jednostavno zgodna,” izjavila je.

“Nisam od onih žena kojima je svejedno. Ali, meni nije svejedno ni kakva mi je kuća, volim da je sve uredno, posloženo, ispeglano, mirišljavo. Jednostavno, volim da je lijepo,” zaključila je za Story.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr