Golman PSG-a pušten iz bolnice nakon velike borbe za život

by | kol 19, 2023 | Vijesti | 0 comments

FANTASTIČNE VIJESTI

petak, 18.8.2023. u 23:21

Foto: MAJA HITIJ/DPA

Još nije vrijeme za prognoze o Ricovoj karijeri. PSG je prije nesreće planirao produžiti ugovor do 2027. godine uz opciju do 2028. Aktualni ugovor ističe mu iduće ljeto

Fantastične vijesti! Golman PSG-a Sergio Rico (29) napustio je bolnicu u Španjolskoj nakon 82 dana provedena u bolnici i mjesec dana kome.

Foto: R7043 Sven Sonntag

Rico je krajem svibnja otputovao u gradić El Rocio u Andaluziji. Otišao je na tradicionalno okupljanje tisuća hodočasnika. Jutro poslije utakmice u Strasbourgu 27. svibnja Rico je na svom konju dojahao u posjet prijatelju. Kasnije je opet uzjahao konja, ali skoro je fatalno nastradao.

Dobio je udarac kopitom u glavu i vrat, ali se uspješno oporavio i izašao iz bolnice.

– Ispunio mi se san, hvala Bogu pa sam izašao iz bolnice. Osjećam se poprilično dobro. Nekoliko mjeseci želim provesti u miru, u svom domu – rekao je golman PSG-a okupljenim medijima ispred njegove kuće.

Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS

Rico je nakon buđenja iz kome imao poteškoća u govoru, ali njegov je oporavak oduševio liječnike. Jenjavali su problemi s plućima, a pokreti rukama bili su sve bolji. 

Još nije vrijeme za prognoze o Ricovoj karijeri. PSG je prije nesreće planirao produžiti ugovor do 2027. godine uz opciju do 2028. Aktualni ugovor ističe mu iduće ljeto.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr