Titova unuka pozirala i izgledom oborila pratitelje s nogu: ‘Dobri geni’

Foto: Instagram

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatska kazališna redateljica Saša Broz javnosti je već dobro poznata. Osim što je ostvarila uspješnu karijeru, Titova unuka aktivna je i na društvenim mrežama. Jednom od posljednjih objava ponovno je očarala fanove.

Putem svojih društvenih mreža podijelila je fotografiju na kojoj pozira ispred velikih željeznih vrata, te je otkrila i gdje odmara.

“Beč je grad mojih snova, rekao je Mozart. P. S. I moj isto,” napisala je Saša uz fotografiju. Objava je u kratkom roku prikupila više od tisuću reakcija, a jedna pratiteljica u komentarima joj je uputila pitanje čiji odgovor mnoge zanima.

Konačno ponudila odgovor

“Saša, otkrij nam tajnu kako postižeš da izgledaš sve mlađa… Što se tiče ljepote, ti si uvijek prekrasna,” komentirala je pratiteljica. Saša joj je na pitanje i odgovorila, prvo se zahvalivši na komplimentu na račun njenog nevjerojatnog izgleda u 54. godini.

“Mislim da je genetika u pitanju jer zaista ne radim ništa posebno,” napisala je. Na sve se nadovezao jedan pratitelj sa komentarom kako je to naslijedila od djeda Tita.

Nedavno je Saša podijelila fotografiju sa bratom Andrejom, koji je od nje mlađi četiri godine. Tada ga je opisala kao pametnog, uspješnog, skromnog i duhovitog. “Rekla bih dobri geni Andrej,” dodala je.

Titova najbolje čuvana tajna: Njegov miljenik otkrio nepoznat detalj iz diktatorovog života

Podsjetimo, njihova baka je tajanstvena Herta Haas, jedna od žena u životu Josipa Broza koju se posebno pamti. Naime, upravo ona ga je odbila nakon smrti žene s kojom ju je varao.

Tijekom braka sa Hertom, Tito je ljubovao sa Davorkom Paunović. Nakon njene smrti, navodno je pismenim putem molio Hertu da mu se vrati, na što mu je ona ponudila oštar odgovor. “Herta Haas trpi poniženje od muškarca samo jednom. Ne padam dva puta na koljena pred istim čovjekom,” otpisala mu je.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr