Gotovo je, Dinamo ostao bez još jedne zvijezde: Modri mu ponudili najveću plaću, ali ih je odbio

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Teški dani su za navijače Dinama. Jedan dio BBB nalazi se u zatvoru u Grčkoj i bore se za slobodu. S nogometne strane Dinamo je ispao od AEK-a u zadnjoj sekundi, ali što još više voli svakog navijača Dinama je očiti kraj generacije.

Generacije čiji je kostur složio Nenad Bjelica 2018. Tada je u ekipu doveo Oršića, Petkovića, Dilavera, Ademiju je promijenio ulogu, a uskoro su za modre potpisali dva velika talenta, Majer i Ivanušec, a ne treba zaboraviti da je upravo pod Bjelicom Gvardiol debitirao, a Olmo do kraja eksplodirao i postao A reprezentativac Španjolske.

Klub su napustili brojni igrači koje je Bjelica doveo te oni s kojima je nakon Bjelice Zoran Mamić nadogradio ekipu. Danas će na Maksimiru od Bjeličine generacije istrčati samo dvojica, novi kapetan Bruno Petković i po posljednji put u plavom dresu Luka Ivanušec.

Veliki šok za navijače

Luka Ivanušec u petak u 8.30 sati u društvu svog oca i menadžera Marka Naletilića leti za Rotterdam na liječnički pregled nakon kojeg će potpisati četverogodišnji ugovor s Feyenoordom. Dinamo će na ime transfera inkasirati 9,3 milijuna eura plus 15 posto od budućeg transfera.

Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Dinamo je bio spreman Luki i podići godišnju plaću, učiniti ga i najplaćenijim igračem kluba, ali Ivanušecu nije bilo do novca, nego do promjene lige, jednostavno u HNL-u više nalazio izazova.

Ivanušec je u Dinamo stigao 2019. godine iz Lokomotive u transferu vrijednom 3 milijuna eura. Tako je Dinamo u kratkom roku prodao Josipa Šutala u Ajax, Dominika Livakovića u Fenerbahče, te Luku Ivanušeca u Feyenoord.

Sve to šok je za navijače jer su Ivanušec i Livaković ostavili dubok trag u klubu i njegovim povijesnim europskim uspjesima.  Dinamo večeras od 20 sati igra protiv Sparta Praga.

Modrić je jako ljut, više ne želi čekati: Baš ga je slomila ova stvar, degradiran je

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr