Pedeset nijansi Mirte Šurjak: Skupili smo sva ljetna izdanja zamamne voditeljice na jedno mjesto

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Autor: B.G.

Mirta  Šurjak već je više od 20 godina dio sportske redakcije HRT-a. Zbog posla se na četiri godine preselila iz Splita u Zagreb, a nakon što se vratila u rodni grad, ne prestaje borditi “bile” i “uvik je vjerna svom Hajduku – i kad gube i kad tuku”.

Zbog svojih modnih odabira više se puta znala naći na meti kritike, a ona je zlim jezicima prije dvije godine “začepila” usta jednom zauvijek.

“Umjesto da ponizno pognem glavu pod teretom modne kritike, zamislite, samosvjesno sam se usudila podignuti glas i odgovoriti na prozivke. Vjerojatno to sada radim posljednji put, ali u Dalmaciji kažu: ‘reć ili puknit’. Cijeli život sam prozivana i svrstavana u kategoriju praznoglavih žena samo zato što imam ženske atribute, koje nisam pitala, ali mi ih je priroda podarila”, započela je Mirta ispod fotografije iz Sinja na kojoj pozira u smeđoj haljini.

“To posebno nervira modne zagovornike androginih tipova koji diktiraju životima i često pogubno izluđuju mlade djevojke povlačeći ih u anoreksije i bulimije. Takav stav koji se skriva iza tobožnjih modnih kritika je istodobno i diskriminatorski i seksistički. Čini mi se da je došlo vrijeme da netko javno digne glas i zaštiti normalnog, običnog čovjeka, to jest ženu. Za sve prijatelje”, poručila je 2021. godine i dobila podršku svojih brojnih Instagram pratitelja.

Od tada više niti ne gleda tko što komentira, već ponosno ističe svoju utreniranu figuru, a u nastavku pogledajte Mirtina najbolja ljetna izdanja koje je objavila na svojim mrežama.

Autor:B.G.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr