U Kostreni izgorio ugostiteljski objekt, suvlasnik: ‘Moja bivša djevojka ga je podmetnula’

by | kol 28, 2023 | Vijesti | 0 comments

POTPUNO JE UNIŠTEN

ponedjeljak, 28.8.2023. u 08:59

Foto: Naša Kostrena/Alen Krmpotić

Suvlasnik vjeruje kako šteta iznosi do 100.000 eura. Požar je u ugostiteljskom objektu izbio oko 3:40, a cijeli bar površine oko 100m2 je u potpunosti uništen.

Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše djevojke koja mi mjesecima prijeti, uništava imovinu, prijetila da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji no naravno ništa nije poduzeto, napisao je na društvenim mrežama Josip Škundrić, jedan od suvlasnika ‘Sunset Beach Bara’ koji je u subotu rano ujutro izgorio, prenosi Fiuman.hr.

Vjeruje kako šteta iznosi do 100.000 eura. Požar je u ugostiteljskom objektu izbio oko 3:40, a cijeli bar površine oko 100m2 je u potpunosti uništen.

Tijekom požara je oštećena i vodovodna cijev prema plaži Nova voda, stoga tuš na plaži nije u funkciji do sanacije cijevi, obavijestili su iz Općine Kostrena. 

Kako javljaju iz policije, u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom, provedenim u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora, isključen je tehnički uzrok nastanka požara.

– Koliko je meni poznato, požar u lokalu prvi je zamijetio moj prijatelj koji je bio na ribarici, javio je da gori, alarmirao je i vatrogasce. Prve procjene govore da je riječ o šteti od 60 do 100 tisuća eura. Nažalost, lokal – kojeg ja držim pet godina – nije osiguran, nisam uspio ugovoriti osiguranje – kazao je Škundrić za portal Burin.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr