VIDEO Luka se vraća u prvih 11? Pogledajte sjajan gol s treninga

by | kol 30, 2023 | Vijesti | 0 comments

ZARADIO APLAUZ

utorak, 29.8.2023. u 23:39

Foto: Real Madrid/Screenshot

Kapetan ‘vatrenih’ primio je loptu, prošao pokraj Tonija Kroosa kao da ga nema i zabio u bližu stranu, a golman je samo mogao pogledom ispratiti let lopte

Prve tri Realove utakmice u ovoj sezoni pokazale su da Carlo Ancelotti više ne vidi Luku Modrića u početnom sastavu “kraljeva”. Što nipošto ne znači da se hrvatski maestro neće boriti za veću minutažu!

Luka Modrić zabio je na treningu prekrasan gol, za što je nagrađen aplauzom. Kapetan ‘vatrenih’ primio je loptu, prošao pokraj Tonija Kroosa kao da ga nema i zabio u bližu stranu, a golman je samo mogao pogledom ispratiti let lopte.

Hoće li to biti dovoljno da se vrati u prvih 11, pokazat će subotnji okršaj s Getafeom, ali Modrić definitivno pokazuje da se neće tako lako odreći uloge vođe Madriđana. 

Hrvatski reprezentativac odigrao je tek 59 minuta u tri utakmice u La Ligi. Naravno, sezona je duga, Real će odigrati preko 50 utakmica i širina klupe izuzetno je bitna, Luka će dobiti određenu minutažu, ali teško vam padne kada shvatite da više niste nezamjenjivi. Kako je i sam Carlo Ancelotti priznao, maestro nije baš zadovoljan, ali šuti i radi. Kao cijelu karijeru. 

Foto: VINCENT WEST

U rujnu će napuniti 38 godina i ova sezona će mu gotovo sigurno biti posljednja u Realu, a vrlo vjerojatno i u karijeri. Ipak, kako pišu Španjolci, David Beckham želi spojiti Modrića s Lionelom Messijem u Inter Miamiju. Modrić i legendarni nogometaš, danas vlasnik američkog kluba Inter Miami, proteklog vikenda zajedno su s obiteljima ljetovali na otoku Šipanu, a mnogi pretpostavljaju da je njegov dolazak u MLS bio glava tema druženja.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr