Delegatu promaknuli sramotni povici Boysa i Armade u derbiju. Pogledajte kazne disciplinca…

by | kol 31, 2023 | Vijesti | 0 comments

PRESPAVAO JE DERBI

srijeda, 30.8.2023. u 22:31

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ni pozivi na ubojstvo Srbina, tovara, Riječana, svakoga tko mrzi Dinama, kao i skandiranje “pede*čino” Sergeju Jakiroviću nisu završili u zapisniku

Ubij Srbina, ubij tovara, ubij Riječana, ubij svakoga tko mrzi Dinama, odjekivalo je sa sjevera Maksimira u 50. minuti derbija između Dinama i Rijeke prošlu nedjelju u derbiju šestog kola HNL-a (2-1), ali zbog te sramotne pjesme “modri” nisu dobili kaznu disciplinskog suca Alana Klakočera.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo – Rijeka 2-1

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Pozivi na ubojstvo nisu završili u izvještaju delegata utakmice Marka Ilijaševa iz Belog Manastira, koji nije čuo ni uvrede gostujuće navijačke skupine upućene treneru Dinama Sergeju Jakiroviću nakon utakmice. “Jakirović, pe*erčino”, vikali su s juga dok je davao izjave za televiziju.

Podsjetimo, Hajduk je kolo ranije kažnjen zbog uvredljivog transparenta upućenom Robertu Prosinečkom, treneru Rudeša, kao i sramotnog skandiranja.

Dinamo je sad kažnjen s 4200 eura zbog najmanje 22 upaljene baklje između 71. i 77. minute, kao i skandiranja sucu “Cigane, Cigane”. Iz istog razloga kazna ide na Rujevicu, 2000 eura, objavio je HNS.

Hajduk će zbog Torcidine bakljade u Varaždinu u pobjedi 2-1 (također 22 uz četiri dimne kutije) platiti 1950 eura, a Varaždin kao organizator 900 eura.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr