Harry ponovo opleo po svojoj obitelji: ‘Nisam imao nikakvu podršku nakon mamine smrti’

OTKRIO U NOVOJ SERIJI

srijeda, 30.8.2023. u 23:30

Foto: POOL

Harry je rekao kako je svjestan smrti svoje majke postao tek nakon što se vratio s vojne misije u Afganistanu. Kada je Diana preminula, on je imao 12 godina

Princ Harry rekao je kako nije imao podršku nakon povratka iz službe u Afganistanu i da se o njegovoj traumi koja datira iz vremena smrti njegove majke princeze Diane nikada nije raspravljalo, što je još jedan njegov napad na kraljevsku obitelj.

Vojvoda od Sussexa lansirao je svoju novu seriju ‘Heart Of Invictus‘ na Netflixu, a njegova supruga Meghan Markle pojavljuje se samo nakratko u nekoliko scena kako bi ga podržala, kako piše Daily Mail.

Foto: NDZ/PRESS ASSOCIATION

Harry je također objasnio da je tek kada se vratio iz rata postao svjestan traume koju je još imao nakon što je Diana umrla u Parizu 1997. kada je imao 12 godina. Harry je rekao da je, kada se vratio 2008. najveća borba za njega bila to što mu nitko nije mogao pomoći.

Foto: PROFIMEDIA

– Nisam imao tu strukturu podrške, tu mrežu ili taj stručni savjet da identificiram što je zapravo sa mnom – dodao je.

Izvori za strane medije bliski princu otkrili su kako je nova dokumentarna serija na Netflixu zapravo dobra prilika da se javnost upozna s pravim Harryem.

– Ovo je Harry u najprirodnijem izdanju i svi će vidjeti što ga motivira – navodi se dalje.

Foto: POOL

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr