(VIDEO) Navijački sukob na ulicama Mostara: Nekoliko osoba ozlijeđeno u masovnoj tučnjavi

Foto: AP Photo/Amel Emric/ilustracija/ Guliver

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Scene koje ne volimo povezivati s nogometom nažalost su se dogodile u Mostaru. Uoči derbija Veleža i Željetničara došlo je do sukoba njihovih navijača na ulicama Mostara.

Do sukoba između navijača Veleža ‘Red Army’ i Željezničara ‘Manijaka’ došlo je u ulici Maršala Tita u neposrednoj blizini parka Aleksa Šantić.

Navodno, navijači Željezničara, njih više od stotinu, krećući se naseljem Luka izazvali su nerede i napadali prolaznike. Prema prvim informacijama ima više povrijeđenih osoba, a neke su čak prevezene vozilima hitne pomoći u bolnicu.

Ružne scene

“Sukob između dvije navijačke skupine Red Army i Manijaci dogodio se u 13:15 sati. Ima povrijeđenih i materijalne štete. Policija je uspostavila javni red i mir, a traga se za osumnjičenicima.” kazao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a.

Sukobi u BiH nisu rijetki, a policija je već i navikla da je svako gostovanje vrlo rizično jer svaka navijačka skupina ima svoja uvjerenja vezana uz nacionalnu pripadnost.

U prva četiri kola “Željo” je skupio devet bodova. Velež je na pet bodova, a ovaj tjedan su predstavili novog trenera. Riječ je o hrvatskom stručnjaku, Deanu Klafuriću.

Prosinečki više nije trener Rudeša: ‘Bomba’ u zapadnom dijelu Zagreba

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr