Anka Mrak-Taritaš o traumi iz djetinjstva: ‘Još uvijek imam strah i znam sanjati’

by | ruj 5, 2023 | Vijesti | 0 comments

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

U ponedjeljak su u RTL Direktu poznate Hrvatice i Hrvati povodom početka nove školske godine progovorili su o svojim školskim danima, lijepim i ružnim trenucima i traumama.

Glumac Dušan Bućan je otkrio da baš i nema lijepo sjećanje na školu. “Tuga, jad i čemer. Nisam baš nešto bio najbajniji učenik”, iskren je bio Bućan i dodao kako mu je sve što se tražilo od njega bilo naporno i da je jedva čekao praznike. Uz to, pao je Hrvatski jezik, a dodao je i da mu markiranje nije bilo strano.

Mirela Holy se sa sjetom prisjetila školskih dana te je rekla kako se osjećala ponosno kada je primana u pionire. “Kad smo dobili kapice ‘titovke’ i marame i tamo polagali zakletvu, to je bilo jako jako svečano”, prisjetila se Holy.

Političarka Anka Mrak-Taritaš otkrila je kako je jako voljela matematiku te da joj nikad nije bilo jasno kako ju netko ne razumije, dok joj je domaćinstvo išlo na živce.

No, jedna stvar joj i danas stvara nelagodu. “Još uvijek imam strah i još uvijek znam sanjati da sam na tjelesnom i da moram preskočiti kozlić, zgrčku, i to mi nikad nije išlo”, iskrena je bila političarka.

Glazbenik Alen Vitasović rekao je da je srednju školu jedva završio, a nogometaš Borna Sosa otkrio je da su mu najbolje išli povijest, fizika i matematika, dok mu kemija baš i nije bila draga.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr