Silvija Temšić udebljala se zbog tragedija u obitelji: ‘Bilo je jako teško. Izgubili smo voljene…’

by | ruj 5, 2023 | Vijesti | 0 comments

IPAK, NEMA PREDAJE

ponedjeljak, 04.9.2023. u 23:46

Foto: RTL

Silvija dolazi iz malenog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara. Od malenih nogu ima problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Sve se dodatno pogoršalo u srednjoj školi

Bilo je puno trauma u životu. Izgubili smo voljene. Puno smrtnih slučajeva u obitelji, mladih ljudi, djece, beba. To dotuče čovjeka. Kad se sakrijem u četiri zida suza suzu liju. U tim trenucima vodila sam brigu o svemu i bilo je teško, priznala je Silvija Temšić u novoj sezoni showa ‘Život na vagi’. Bez obzira na sve, ova simpatična šefica gradilišta vjeruje kako se svaki problem može riješiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krenula je u borbu sa suvišnim kilogramima. Trenutačno ima 129,1 kilogram i cilj joj je promijeniti životne navike.

Foto: RTL

– Vrijeme je da postanem šefica svog života – zaključila je.

Silvija dolazi iz malenog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara. Od malenih nogu ima problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Sve se dodatno pogoršalo u srednjoj školi, kada je puno sjedila i učila. Pokušavala je smršaviti. Bila je na dijetama, ali nikako se nije mogla pokrenuti.

– Na to je sve utjecao i posao i jedan dan su me svi naživcirali, sva sam bila ljuta i jadna što ne mogu pomoći ni drugima ni sebi. Zato sam se prijavila – otkrila je za RTL.

Foto: RTL

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr