Neda Ukraden u suzama, nije mogla suspregnuti emocije: ‘Ovo mi je kruna’

by | ruj 6, 2023 | Vijesti | 0 comments

Foto: Instagram

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Legendarna pjevačica Neda Ukraden vlada regionalnom glazbenom scenom već dugi niz godina. Postala je gotovo neizostavan dio raznih proslava, a prije dva dana se pohvalila i velikim priznanjem koje je dobila u svojoj karijeri.

Pratiteljima je na Instagramu otkrila kako je na Ohrid Festu dobila nagradu za bezvremenski hit. Za ovo priznanje zaslužna je njena pjesma ‘Zora je svanula’.

Priznanje za bezvremensku glazbenicu

“Od svih priznanja ova nagrada je kao kruna – nagrada koju su mi muzički stručnjaci i publika donijeli,” pohvalila se Neda uz fotografiju na kojoj ponosno drži uokvireno priznanje.

“Bravo Nedo, čestitam ti od srca”, “I trebate biti ponosni”, “Uvijek si divna i prekrasna žena”, “Iskrene čestitke za bezvremensku zvijezdu”, “Sve čestitke našoj Nedi”, “Pa kada i jeste najjači, kao i vaše pjesme”, poručili su joj fanovi u komentarima.

Izgledom kao da prkosi godinama

Sama Neda priznala je kako su je pri osvajanju ove nagrade preplavile emocije. “Ne postoji nagrada koju nisam dobila u svojoj bogatoj karijeri, ali kada dobijete priznanje da imate pjesmu koja je bezvremenski hit, zaista ne krijem emocije koje su prisutne. Oči su mi bile pune suza, plakala sam kao malo dijete. Veliko hvala dugujem svojoj publici,” emotivna je pjevačica.

Neda Ukraden želi da je u filmu utjelovljuje hrvatska pjevačica: Ima samo jedno ime na umu

Ova 73-godišnja Imoćanka i danas je redovito predmetom rasprava. Mnogi se dive njenom izgledu koji kao da prkosi godinama, o čemu je pjevačica svojedobno progovorila za domaće medije.

“Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Gdje god se nalazila, prostrem ručnik na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake. Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu reći: ‘Sve na meni je moje!’,” otkrila je za Jutarnji list.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr