Bila je to jedna od najskupljih svadbi u Hrvatskoj: Prekid je otkrila jedna objava na ‘Fejsu’

MALINA GRAHEK I JOSIP ŠELENDIĆ

ponedjeljak, 11.9.2023. u 12:35

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ljubav i vjernost obećali su jedno drugome u crkvi u zagrebačkim Remetama. I to deset mjeseci nakon što su se vjenčali pred matičarem, kada je mladenka bila u trećem mjesecu trudnoće

Točno 13 godina prošlo je od jednog od najskupljih domaćih vjenčanja. Tada 21-godišnja manekenka Malina Grahek rekla je sudbonosno ‘da’ 11 godina starijem poduzetniku Josipu Šelendiću.

Mladenka bila u trećem mjesecu trudnoće

Ljubav i vjernost obećali su jedno drugome u crkvi u zagrebačkim Remetama. I to deset mjeseci nakon što su se vjenčali pred matičarem, kada je mladenka bila u trećem mjesecu trudnoće. Mediji su tada pisali da su mladenci pred crkvu stigli odvojeno. 

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Stigla u čipki u Mercedesu

Mladoženja u crnom odijelu došao je desetak minuta prije mladenke, koja je stigla u crnom Mercedesu ukrašenom bijelim ružama. Pred dragim i brojnim uzvanicima zablistala je u raskošnoj čipkastoj vjenčanici, koju je dodatno upotpunila buketom žutih ruža.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Dok je izlazila iz automobila, zaštitari su je kišobranima skrivali od fotografa.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Šelendić za svadbu izdvojio milijune

Nakon crkvenog vjenčanja slavilo se na golf terenima. Par je u šator od 1000 četvornih metara smjestio oko 500 gostiju. Šelendić je za svadbu navodno izdvojio čak dva milijuna kuna, čime je njegovo vjenčanje s Malinom postalo jedno od najskupljih u Hrvatskoj.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bračna idila potrajala je pet godina. Da više nisu zajedno, otkrio je Josip, kada je na Facebooku napisao da je slobodan.

– Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja – rekla je tada Malina za Extru.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Malina ponovno pronašla ljubav

Od tada Malina sama podiže sina. Radi u obiteljskom posmrtnom poduzeću. I sudeći prema pričama najbližih joj prijateljica – konačno je pronašla puno životno zadovoljstvo.

Bivšoj manekenki isprava su najviše pomagali njezini roditelji i sestra. Obitelj joj je beskompromisni oslonac s kojim je dijelila najljepše, ali i najteže trenutke.

Foto: Goran Matijašec/Antonija Butković

Onda je prije nekoliko godine ponovno pronašla ljubav. Misteriozni Stipe ušao joj je u život i osvojio srce.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr