VIDEO Ruskog ministra obrane pitali hoće li pobijediti Ukrajinu: Njegova reakcija odmah postala hit na društvenim mrežama

Teška situacija na frontu

Piše B. F. M. ,
13. rujna. 2023. @ 22:15

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu tijekom intervjua
Ruski ministar obrane Sergej Šojgu tijekom intervjua
Foto: Screenshot

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je u intervjuu komentirao stanje u Ukrajini, a jedan je isječak postao viralan zbog njegovog odgovora na pitanje hoće li Rusija pobijediti.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je u intervjuu za državnu televiziju Rossiya-1 priznao da je situacija na fronti teška, a jedan isječak odmah je postao viralan.

Naime, novinar je na kraju razgovora ministra pitao hoće li Rusija pobijediti u ratu, a Šojgu je samo slegnuo ramenima te zatim ustvrdio: “Nemamo drugog izbora.”

Isječak je na svom Twitteru podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Gerašenko, ali ga je odrezao nakon slijeganja i prije odgovora te se on ubrzo proširio po mrežama.

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) September 13, 2023

Ruski ministar je u razgovoru također rekao da se ruske snage brane od ukrajinske protuofenzive.

“Negdje je to teže, a negdje lakše, ali mogu reći da su dečki i zapovjednici samouvjereni i da suvereno brane ono što u ovom trenutku trebamo braniti”, objasnio je te dodao da je glavni zadatak onesposobiti ukrajinsko naoružanje.

Više o temi

Izvor: Dnevnik.hr