VIDEO Nakon ukrajinskih priča da je čečenski vođa u komi pojavila se zanimljiva snimka Ramzana Kadirova

Tvrde da je jako loše

Piše B. Lu.,
16. rujna. 2023. @ 10:31

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov
Foto: Screenshot/Twitter

Čelnik Čečenije pod kontrolom Kremlja u kritičnom je stanju, prema navodima ukrajinskih obavještajnih službi.

Andrij Jusov, predstavnik ukrajinske obrambene obavještajne službe, izjavio je da je Ramzan Kadirov, čelnik Čečenije pod kontrolom Kremlja, u kritičnom stanju. “Možemo potvrditi da je imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana”, prenosi Pravda.com.

Kadyrov is in critical condition

A representative of the Main Intelligence Directorate of Ukraine, Andrei Yusov, said that Kadyrov’s illnesses worsened, which led to a critical condition.

“The information is confirmed from various sources in medical and political circles. This… pic.twitter.com/UFlFn44HLB

— NEXTA (@nexta_tv) September 15, 2023

Služba sigurnosti Ukrajine stavila je Kadirova na tjeralicu u rujnu prošle godine. Traže ga temeljem članka 110.3 (zadiranje u teritorijalnu cjelovitost i nepovredivost Ukrajine, što je dovelo do smrti ljudi ili drugih teških posljedica) i članka 437.2 (planiranje, priprema, pokretanje i vođenje agresivnog rata) Kaznenog zakona Ukrajine.
Kadirovu prema tim člancima prijeti kazna od 10 godina do doživotnog zatvora.

Pomoćnik šefa Čečenije Umar Daudov objavio je na društvenim mrežama video Kadirovljeve večernje šetnje s obitelji u jeku glasina o njegovoj navodnoj teškoj bolesti.

Umar Daudov, assistant to the head of Chechnya Ramzan Kadyrov, published a video of Kadyrov’s evening walk with his family on social networks against the background of rumors about his alleged serious illness, RIA Novosti reports. pic.twitter.com/s9a3tK6UhV

— RONCHECK1 🇺🇦 (@RONCHECK1) September 15, 2023

“Večernja šetnja bila je odličan završetak večere s obitelji. Iskoristite ove sretne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje svojoj obitelji. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima”, stoji u opisu videa na društvenoj mreži X (bivšem Twitteru).

Više o temi

Izvor: Dnevnik.hr