Dnevni horoskop za 19. rujna 2023.

  • Ovan

    Planeti povećavaju svijest o zdravlju, izgledu i prehrani. Više nego ikad spremni ste na radikalan obračun s estetskim nedostacima, primjerice viškom kilograma ili ispucalim vrhovima kose. U jednoj situaciji odigrat ćete neočekivan potez i zbuniti suparnika.

  • Bik

    Izgledne su nenajavljene posjete, zvrdanje telefona u nezgodno vrijeme ili galama iz susjedstva koja će vam narušavati popodnevni san. Igrat ćete zapaženu ulogu u intimnim ili poslovnim previranjima bližnjih bilo kao savjetnik ili prenositelj poruka.

  • Blizanci

    Imate snažnu potrebu za socijalizacijom, pa makar površnom. Prionut ćete na sklapanje novih poznanstava, dajući prednost brojnošću nad kvalitetom. Stići će vam dugo očekivane vijesti, ali će biti nedorečene. Morat ćete postaviti podpitanja da doznate sve što vam treba.

  • Rak

    Pozornost će vam biti usmjerena na zbivanja u vašem susjedstvu, među prijateljima ili u radnoj sredini. Bit ćete odlično informirani kad su posrijedi tuđi životi. Posjedujete skrivene adute kojima držite partnera u šaci. Tako ste ga obradili da je voljan ispuniti svaku vašu želju.

  • Lav

    U prvom dijelu dana imat ćete posla preko glave. Radit ćete na zahtjevnom zadatku i teško se snalaziti među brojnim dokumentima, porukama ili sastancima. Ako ste solo,  intenzivirajte društveni život da biste otklonili monotoniju i doživjeli svježe iskustvo.

  • Djevica

    Mogli biste upriličiti susret sa simpatijom u drugom gradu ili upoznati kandidata za novu romansu u prijevoznom sredstvu, trgovini, školi ili tijekom šetnje gradom. Ohrabrit će vas nečija naklonost u profesionalnoj sredini. Napokon ćete dobiti odgovore na molbe ili pitanja. 

  • Vaga

    Boravit ćete i raditi u zdravijem ozračju i postizati bolje rezultate. U drugoj polovici dana postat će vam jasnije kojim se ciljevima trebate jače posvetiti. Preispitajte plan kupovine i izbacite poneku stavku. Pogodno je vrijeme za rješavanje starih nesporazuma.

  • Škorpion

    Vaša svakodnevica bit će obilježena strkom. Iskrsnut će neplanirane obaveze zbog kojih ćete biti prisiljeni izmijeniti planove u posljednji tren. Upotrijebite raspoloživu energiju ciljano. Ne raspršujte je na više sporednih tema. Klonite se tračeva i jalovih prepirki.

  • Strijelac

    Sve biste htjeli obaviti u hipu i bez čekanja. U prometu ćete biti skloni vožnji neprilagođenom brzinom i nepoštivanju propisa o parkiranju. Poželjet ćete se revanširati bliskoj osobi za uvredu ili prijevaru. Primit ćete polovične ili nepotpune informacije, provjerite njihovu točnost.

  • Jarac

    Mogla bi vas zahvatiti napetost unatoč tome što će se većina vaših želja ispunjavati. Trenutno nemate potrebe za naprezanjem i nametanjem volje okolini jer će se stvari odvijati najpovoljnije bez vašeg prevelikog petljanja. Prijeti vam pojačano mašćenje kože i izbijanje prištića.

  • Vodenjak

    U ljubavi lako gubite strpljenje i želite čim prije doznati na čemu ste, no budete li pritiskali vjerojatno ćete dobiti negativan odgovor. Radije pričekajte drugu stranu da se sama izjasni. Mogli biste se zainteresirati za nutricionizam, aromaterapiju ili homeopatiju.

  • Ribe

    Skloni ste trošiti vrijeme na zabavne, ali nevažne aktivnosti. Mogli biste se iscrpiti prije nego što uopće krenete na ozbiljan posao ili učenje. Ophodite se s bliskim ljudima taktično i obzirno. Nemojte im grubo predbacivati pogeške i propuste.

  • Više o temi