Otac Meghan Markle kći nije vidio pet godina: ‘Ne dopušta mi vidjeti unuke, šokiran sam’

THOMAS SE OGLASIO

ponedjeljak, 18.9.2023. u 23:13

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/Profimedia/Dpa

‘Želim da mi se obrati, dopusti mi vidjeti unuke. Nisam ništa učinio, uvijek bi se ispričao za sve ako sam pogriješio’, ispričao je Thomas

Thomas Markle (79) oglasio se u popularnoj britanskoj televizijskoj emisiji ‘Good morning, Britain’ i poručio kako svoju kćer, Meghan Markle (42) nije vidio dugo i da mu ne dopušta da vidi unuke.

Umirovljeni majstor filmske rasvjete koji živi u Rosaritu, Meksiko, potužio se da pet godina nije vidio kćer otkako je zbog dva srčana udara, uoči Meghanine udaje za princa Harryja (39) 2018. završio u bolnici, niti je upoznao unuke, Archieja i Lilibet.

Foto: Youtube screenshoot/kolaž

– Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je djedu uskratiti pravo na viđanje unuka. U Kaliforniji ih, zapravo, mogu tužiti, ali to ne želim. Druga stvar je da nisam učinio ništa loše. Ništa ne ukazuje na to da kažem da sam loš momak – izjavio je.

– Ja sam stvarno brižan otac i ona to zna i nema opravdanja da se tako ponašate prema meni – nema izgovora da se tako odnosite prema baki i djedu – dodao je Thomas.

Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION

Inače, poznato je kako je uoči kćerinog vjenčanja surađivao s paparazzima u zamjenu za novac, a njezino pismo kojim je pokušala popraviti njihov narušen odnos moleći ga da se suzdrži od istupa u medijima, nekim je čudom objavljeno.

Nakon Meghaninog i Harryjevog intervjua s Oprah Winfrey u ožujku 2021., poslao je pismo kraljici talk showa sa zahtjevom da se i njemu dozvoli ispričati svoju priču.

– Oprah sam ostavio pismo s brojem telefona i email adresom. Zatražio sam priliku da ispričam svoju stranu priče – rekao je Meghanin otac jednom prilikom.

Foto: Paul Edwards/NEWS SYNDICATION

Thomas Markle se i u posljednjem intervjuu raspričao o tome kakva je Meghan nekada bila:

– Uvijek je bila vrlo draga i talentirana. Vrlo ljubazna, a sada ne znam kakva je. Živjela je sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikad nisam vidio ništa slično. Nije mi jasno u kakvu se ženu pretvorila. Šokiran sam. Više nije osoba koju sam poznavao – otkrio je.

Kada su ga upitali tko je po njegovom sudu kriv za prekid komunikacije, Harry ili Meghan, otkrio je da ona ima ona veći utjecaj na njega nego on na nju.

– Uvijek sam tu za nju, još uvijek je volim – voljet ću je zauvijek. To se nikada neće promijeniti, ali želim da mi se obrati i dopusti mi vidjeti unuke i pusti da imam malo mira. Ljudi idu u zatvor na pet godina i oprošteno im je – a ja nisam ništa učinio. Uvijek bih se ispričao za sve ako sam pogriješio – ispričao je Thomas.

Foto: STFA, AAPA

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr