Posao.hr donosi 10 primamljivih poslovnih prilika

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava Booking agenta (m/ž) u Zagrebu i u kampu Šimuni na otoku Pagu. Posao uključuje rad u rezervacijskom sustavu, odgovaranje na e-mailove s ciljem prodaje turističkih kapaciteta te pružanje informacija o smještajnim jedinicama. Prijave traju do 30.09.2023.    

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika.

Style Door d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje (m/ž). Traže proaktivnu i komunikativnu osobu s višegodišnjim iskustvom u vođenju prodaje koja će biti odgovorna za upravljanje i organiziranje prodaje. Poslodavac nudi nagrade i poticaje za ostvarene rezultate. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 29.09.2023.

Kubak Stil d.o.o.  zapošljava Asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Rijeci. Od kandidata očekuju ljubaznost, izražene komunikacijske vještine, spremnost na timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost. Prijave traju do 26.09.2023.      

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / specijalista za biciklizam (m/ž) u Šibeniku. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za prodaju robe i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 06.10.2023. 

Simps’ S d.o.o. zapošljava Knjigovodstveno – administrativnog referenta (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva u obavljanju računovodstveno-knjigovodstvenih poslova te izražene organizacijske sposobnosti i sposobnost upravljanja vremenom.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja.

Auto Salon Toš traži Perača vozila – Domara (m/ž). Opis posla uključuje pranje vozila samo za potrebe autosalona, održavanje radionice i okoliša. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u ugodnom okruženju. Mjesto rada je Sesvete, a prijaviti se možete do 03.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development Consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Kaštelu Lukšiću. Glavni zadaci uključuju primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te održavanje zaliha potrošnog materijala. Prijavite se do 30.09.2023.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr