Kanye i Bianca napravili kaos u Firenci: Ona pozirala u oskudnoj kombinaciji, gomila ih okružila


NOVE SCENE

Petak, 22.9.2023. u 19:50

Par je ponovno svu pažnju privukao na sebe, dok su krenuli u opuštenu popodnevnu šetnju i kupovinu. Kombinacije, kao i uvijek, iznenađujuće

Reper Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori (28)  ponovno su izazvali scenu u Italiji, što za ovaj par više ni nije posebna novost. Ovog puta odučili su se na kupovinu u centru Firence, ali su prije toga napravili seriju fotografija, što je privuklo pravu gomilu turista, ali i domaćeg stanovništva. 

Foto: STIL, AKGS50

Kako prenosi Daily Mail, Bianca je za ovu prigodu istaknula figuru u uskom trikou, uz sjajne najlonke i nešto niže, ‘vintage’ štikle. Kanye je bio u uobičajenoj crnoj kombinaciji, a oko glave je omotao majicu.

Partnerici je savjetovao kako pozirati i, kako prenose mediji, uslikao ‘milijun’ fotografija, dok ih je gomila okruživala. Njihov video postao je prava senzacija na internetu te ga većina dijeli na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon šetnje gradom uputili su se u luksuznu trgovinu gdje ih je dočekalo osoblje te su, u privatnosti, zajedno birali torbe.

Kombinacija je naizgled nepoveziva s opuštenom šetnjom i shoppingom, ali je par po Italiji napravio pravi kaos. Dok je reper najčešće u crnom, s majicom preko glave, njegova partnerica je redovito oskudno odjevena, s tek par poluprozirnih komada na sebi. 

Mnogi vjeruju kako se iza bizarnih kombinacija krije upravo Kanye. 

Foto: Profimedia

Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju, Judi James, rekla je kako se prema odnosu para vidi da Kanye dominira svojom partnericom.

– Ili njih dvoje izvode neki bizarni performans kako bi privukli pozornost ili ovo što Kanye radi izgleda kao ekstremna verzija onoga za što je optužen ranije, dominaciju i kontroliranje odjevnih kombinacija svojih partnerica – rekla je James. 

Foto: TTEO, XPOS50

Osim toga, venecijanske vlasti pokrenule su i istragu zbog neprimjerenog i nepristojnog ponašanja, ali se očekuje da će posjetiti i Milanski tjedan mode, gdje će zasigurno privući jednako puno pažnje. 

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr