BIZkoshnica nastavlja s provedbom projekta “Društveno-poduzetnička koshnica”

BIZkoshnica nastavlja s provedbom projekta “Društveno-poduzetnička koshnica”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, a sada slijede networking događanja.

Prva etapa projekta uspješno je završena tijekom proljeća ove godine, a odnosila se na ciklus od osam besplatnih jednodnevnih radionica nazvan “Let’s BEE social – postani (društveni) poduzetnik!”. Radionice su bile namijenjene malim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje je zanimalo (društveno) poduzetništvo, a polaznici su stekli potrebna znanja i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa.

Družimo se ponovno sljedeći četvrtak, 28. rujna s početkom u 16 sati u novootvorenoj BIZkoshnici na adresi Jabukovac 37, kada ćemo organizirati iduće networking događanje, besplatnu radionicu “Online alati za poduzetnike“. Pod vodstvom startup entuzijasta Darija Varošaneca, polaznici će kroz konkretne primjere i praktične vježbe upoznati online alate kojima mogu optimizirati svoje poslovanje, povećati produktivnost te uštedjeti novac i dragocjeno vrijeme. Nekoliko dobrovoljaca će dobiti priliku prezentirati svoj konkretan problem u poslovanju koji im oduzima dosta vremena i/ili stvara dosta frustracija te će se on pokušati riješiti upotrebom određenih online alata. Naravno, ovo će biti i sjajna prilika za upoznavanje i povezivanje s brojnim malim i srednjim poduzetnicima, freelancerima, konzultantima, menadžerima i svima ostalima koje će ova radionica zainteresirati.

Stoga ne čekajte, nego osigurajte svoje mjesto na radionici “Online alati za poduzetnike” slanjem potvrde o dolasku na [email protected]. Također, nakon ovog eventa u sklopu projekta “Društveno-poduzetnička koshnica” nastavit ćemo s organizacijom networking događanja i dvije konferencije kojima promoviramo važnost društvenog poduzetništva u društvu. Za više informacija pratite BIZkoshnicu na društvenim mrežama.

Više o temi

Izvor:Profitiraj.hr