Četiri brata iz Italije osvojila su zlatni gumb u ‘Supertalentu’, u naručje digli Maju: ‘Ženimo te’


ESTERIORE BROTHERS SU U POLUFINALU

Nedjelja, 24.9.2023. u 22:41

Šuput su braća oduševila pa se našalila kako nije udata. ‘Ništa ozbiljno’, poručila je nasmijano i za kraj prve epizode priuštila im nezaboravan trenutak kada je pritisnula zlatni gumb

Prvi zlatni gumb u ‘Supertalentu’ pao je u ruke glazbene skupine Esteriore brothers koja je očarala Maju i osvojila publiku.

Osim žirija, u studiju su se svi dignuli na noge i zaplesali uz četiri brata koja su stigli iz Italije da bi pokazali svoj talent na pozornici u Hrvatskoj.

Foto: NOVA TV

– Jeste li oženjeni? – upitala ih je Maja prije nastupa, a oni su imali spreman odgovor.

– Zaljubljeni smo u glazbu, to je sve što ćemo reći – otkrili su šarmantni momci koji su poslije dobili ogroman pljesak.

Četiri brata Mimmo, Amedeo, Piero i Gebriele koja dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji tako su osvojila direktnu ulaznicu za polufinale. Preko roditelja su zavoljeli glazbu i počeli nastupati kao bend.

Od samog dolaska na pozornicu svojom posebnom energijom zapalili su atmosferu u studiju, publiku dignuli na noge, a zaplesali su i voditelji. 

– Želim doći na vaš koncert, želim povesti cijelu obitelj – rekla je Maja i našalila se da nije udata.

Foto: NOVA TV

– Ništa ozbiljno – nasmijala se i ostala bez riječi nakon još jednog pjevanja braće.

– Ne samo ja, nego svi mi zaslužujemo vidjeti vas opet – poručila im je Maja koja je zaslužna za njihov zlatni gumb kojega je pritisnula nakon te rečenice pa su je dečki ponijeli u naručju preko pozornice. 

– Pozitivna energija osvaja, zato uvijek širite ljubav. To je ono za što se mi zalažemo – poručili su nakon nastupa te ne skrivajući oduševljenje Majom poručili da će je svi oženiti.

– Mama, svi ćemo je ženiti – rekli su joj nakon što su osvojili ulaznicu za polufinale i nazvali majku, a Maja je bila kraj njih.

Foto: NOVA TV

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr