Dnevni horoskop za 25. rujna 2023.

  • Ovan

    Uvjereni ste da će vas trud i požrtvovnost dovesti do uspjeha i zarade. Zbog vremenske stiske jest ćete brzu hranu "s nogu", propustiti popodnevni odmor i voditi siromašan društveni život. Navečer ćete uvidjeti da je ritam koji ste si nametnuli dugoročno neodrživ.  

  • Bik

    Mnogi će Bikovi biti prožeti razdražljivošću i tjeskobom, a u takvom stanju neće realno procjenjivati potencijalne partnere. Brzo ćete uočavati njihove mane i smjesta odustajati od izgradnje bliskosti. Zanimljivo, za nekoliko dana imat ćete pozitivniji dojam o nekom koga ste otpisali. 

  • Blizanci

    U obrazovnim okvirima izgledni su uspjesi. Vaša će koncentracija i pamćenje biti zadovoljavajući, a nastavnici će vam biti skloni. Mogli biste se nekom zamjeriti pametnom, ali politički nekorektnom izjavom. Procijenite bi li vam se više isplatilo da to prešutite. 

  • Rak

    Dvosmislena izjava osobe koju zavodite ili odgađanje već utanačenog susreta poljuljat će vaše samopouzdanje. Tražite li izvor prihoda, bit ćete nezadovoljni skromnom ponudom poslova. Ipak, naći ćete priliku koju biste trebali iskoristiti unatoč manjkavostima.

  • Lav

    Ohrabrujući položaji Venere i Marsa širom vam otvaraju vrata prema pozitivnim životnim iskustvima. Moći ćete punim plućima uživati u društvenom životu ili plodovima svoga rada. Tjelesna forma vam je dobra. Ako ste u vezi, obradujte voljenog svojim izraženim erotskim nagonom. 

  • Djevica

    Dovršite poslove koji dugo stoje i otklonite sitan, ali iritantan problem s kojim ste se dosad bili lijeni baviti. Imat ćete sreće s nabavkom kvalitetnog pribora za čišćenje i higijenu. Profesionalna suradnja sa starijim i iskusnim osobama donijet će vam korist.

  • Vaga

    Jedna osoba ponudit će vam zanimljiv posao jer ste joj ste dopali. Naslutit ćete to iz njenih komplimenata, koji nadilaze profesionalne okvire. Ako zaključite da u tome nema kršenja zakona, prihvatite ponudu. Bit ćete snažno nadahnuti za dizajniranje i razne oblike stvaralaštva.  

  • Škorpion

    Nastupat ćete samouvjereno i odlučno, ali to vam neće biti dovoljno da ostvarite nabujale ambicije. Ako vas netko odbije, upotrijebite i analizu i intuiciju da biste shvatili što trebate promijeniti u strategiji. Partner će biti osrednje raspoložen, poštedite ga prigovora. 

  • Strijelac

    Pomirit ćete se s pojedincem s kojim ste imali neraščišćene račune. Oboje ćete se jedva sjećati zašto ste se zavadili. Blizak rođak ili bivši kolega mogao bi vas zamoliti da mu poslužite kao veza u ustanovi u kojoj radite ili da mu posudite nešto novca.  

  • Jarac

    Nepovoljno smješteni Mars i Sunce u Vagi usmjeravat će vas prema nezgodama. Ne budete li pojačano oprezni, možete zaraditi modrice ili opekotine. Promet i fizički rad također će zahtijevati mjere predostrožnosti. Na ljubavnoj sceni neće biti puno kretanja.

  • Vodenjak

    Netko će biti toliko ugodan i razgovorljiv da ćete mu poželjeti povjeriti štošta o sebi i bližnjima. Učinite li to, budite sigurni da će ubrzo sve izrečeno doprijeti do većeg broja ljudi, naročito do pogrešnih ušiju. Motivacija i tjelesna forma bit će vam na visini. 

  • Ribe

    Bila bi pogreška pouzdavati se u lijepe riječi osobe koju poznajete samo preko društvenih mreža. Budite uljudni, ali u dubini duše skeptični. Ne pristajte na susret dok niste stekli temelje za puno povjerenje. Uspjeh vas čeka u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu. 

  • Više o temi