Marca: Jedva da je bio uključen u igru, nije to bio Modrićev dan


IGRAO PRVO POLUVRIJEME

Ponedjeljak, 25.9.2023. u 00:14

Foto: 900/cordon Press/CordonPress/LiveMedia / ipa-agency.net

Real je poražen na Wandi Metropolitano 3-1, a Luka Modrić utopio se u sivilo svoje momčadi te ga je Carlo Ancelotti izvadio već u poluvremenu

Prvi put ove sezone Luka Modrić (38) je započeo u prvih 11 dvije vezane utakmice za Real Madrid. Nakon 79 minuta u utakmici 1. kola Lige prvaka protiv Union Berlina, hrvatski maestro započeo je i gradski derbi protiv Atletica, u kojem se “kraljevi” nisu najbolje proveli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Real je poražen na Wandi Metropolitano 3-1, a Luka Modrić utopio se u sivilo svoje momčadi te ga je Carlo Ancelotti izvadio već u poluvremenu.

Foto: ISABEL INFANTES

“Nije to bio ni Modrićev dan. Hrvat jedva da jedva da je bio uključen u igru u prvih 45 minuta, zamijenjen je na poluvremenu”, škrto je Marca opisala Modrićevu predstavu koji je u 45 minuta čak sedam puta izgubio posjed.

Prolaznu ocjenu dobilo je tek nekoliko igrača Reala, a kritike je zaradio i trener Ancelotti.

“Pristup talijanskog trenera nije dobro prošao. Posvećenost Modriću trajala je do poluvremena, a njegova je momčad opet primila golove na početku oba poluvremena.

Foto: ISABEL INFANTES

Real je porazom pao na treće mjesto LaLige, s bodom manje od vodeće Barcelone i Girone (po 16 bodova), dok je Atletico s nova tri boda skočio na petu poziciju.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr