Modrić ‘poludio’, a onda i zamijenjen: Jedna odluka izazvala bijes kapetana Reala i Vatrenih

Foto: GuliverImage/900/Cordon Press

Autor: Ivor Krapac

Luka Modrić je večeras s kapetanskom vrpcom Real Madrida bio u akciji od početka utakmice u gradskom derbiju protiv Atletica, a u susretu u kojem je Atletico u šestom kolu prvenstva slavio s 3:1, pamtit će se i scena u kojoj Modrić nije zadržao mirnoću pri kraju prvog dijela. Dogodila se prije nego je bio zamijenjen na poluvremenu.

Hrvatskog reprezentativnog kapetana, ovog puta i kapetana Reala, naljutilo je što u 45. minuti nije bio priznat gol njegove momčadi nakon što je David Alaba glavom poslao loptu u mrežu.

Real se u tom trenutku nadao izjednačenju na 2:2, ali od toga nije bilo ništa zbog dosuđenog zaleđa. Zbog čega je odluka bila takva, nije poznato s obzirom na to da strijelac Alaba nije bio u zaleđu. Možda je odluka pala zbog nedozvoljene pozicije Antonija Rudigera ranije u toj akciji, no Rudiger u ovom slučaju nije igrao loptom nakon što je također bio u skoku i probao zabiti glavom.

Modrić to nije prešutio

Modrić nije prešutio situaciju u kojoj je njegova momčad ostala bez izjednačenja u gradskom derbiju. Prosvjedovao je glavnom sucu Javieru Rojasu i za to dobio žuti karton.

Kako su ovo prihvatili navijači Reala, dočarava jedna reakcija na Twitteru, današnjem X-u, koja govori da je Modrić sve jasno rekao sucu koji je tom navijaču omražen.

Alberola Rojas, uno de los árbitros que pagó el “coaching” al hijo de Negreira se está riendo en nuestra cara y para colmo le saca una tarjeta amarilla a Luka Modric por decirle las cosas claras.

¡LA LIGA NEGREIRA! 🤮 pic.twitter.com/LjaUNzTvi2

— REAL MADRID ♥️ (@AdriRM33) September 24, 2023

Umjesto Modrića je na ulasku u drugih 45 minuta na teren došao napadač Joselu, a Realu je odmah na startu drugog poluvremena stigao udarac zbog gola Alvara Morate za konačnih 3:1 za Atletico.

Real rano u problemima

Prije toga, Real je rano u gradskom derbiju upao u probleme zbog golova Morate u četvrtoj i Antoinea Griezmanna u 18. minuti za 2:0 u korist Atletica.

Realu je smanjenje zaostatka donio Toni Kroos golom u 35. minuti, a 10-ak minuta kasnije dogodila se Modrićeva reakcija nakon nepriznatog gola, zbog čega je kažnjen žutim kartonom nedugo prije nego je bio zamijenjen.

Real je ovim porazom ostao bez nastavka svojeg stopostotnog niza na početku prvenstva. Momčad Carla Ancelottija se sada s 15 bodova nalazi na trećem mjestu, s bodom manje od Barcelone i Girone u utrci na vrhu.

Atletico je do sada u sezoni prikupio 10 bodova i nalazi se na petom mjestu, a ima i utakmicu manje.

Pogledajte kako je zaiskrilo na treningu Reala između Modrića i Brazilca

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr